Kadınlar Neden Çirkin Erkekleri Sever?
-
Boyda cok önemli.Boyun 1.75 in altındaysa ne kadar yakısıklı olursan ol biraz zor sana güzel birinin bakması (İstisanalar ve para mevzusu dışında)
-
Yakışıklıysan kızlar gelir,sen seçersin çıkarsın,yakışıklı değilsen bakar bakar seçersin gider konuşursun şansını zorlar çıkarsın.Hem tip kayık hem ağzın laf yapmıosa sadece bakarsın.Ya da Krypt'in dediğini yapın lan Esra aplaya gidin
-
bi kuram daha var:|
zamanın birinde 80 yaşlarında amcanın biri bana dediki:| evleneceğin kız senden çirkin olsun.
sebeblerinide sıraladıydı. yazılanlarla örtüşüyor:)
-
Profesor bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Yalan. Her kadın yakışıklı erkek, her erkekte güzel kadın ister, gerisi çirkinlerin yazdığı hikayelerdir.
-----------------------------
kelimesi kelimesine katılıyorum.erkekler güzel kadın istediği gibi kadınlarda yakışıklı erkek ister.
size sadece şöyle katılıyorum.. evet kadınlar ilk önce yakışıklı erkek ister...ama sonradan anlarlar ki yakışıklı erkeklerde iş yok...
Bi Kadın; Akıllı, hatununa bağlı, nerde ne yapması gerektiğini, ne söylemesi gerektiğini bilen bi adam ister..
neredeyse bu söylediklerime eşleşen yakışıklı sayısı yok.. bu yüzden de kadınlar çirkin ama zeki erkekleri sever...
parada bi yerde önemli pit10din... ama illada villam olacak, jeepim olacak diye de bişey yok. kafanı sokacak bi ev yeter :D
-
16 yıllık profesyonel çirkin bi erkeğim böyle saçmalık görmedim :| yalan kardeşim erkekler her zaman güzel bayan bayanlarda her zaman güzel erkek ister bu kdar.
-
ben geldim konuyu saptırıom :P
çirkin kadın yoktur, az votka vardır, peace :D
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------ben geldim konuyu saptırıom :P
çirkin kadın yoktur, az votka vardır, peace :D
hayır çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır xD -
http://rapidshare.com/files/129556195/Y__305_kamadan_Evlenmeyin.pps.html
şu power pointi izlemediyseniz bi bakın...
Çirkin Kadın Yoktur.. Bakımsız Kadın Vardır....
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Türk kızı hint kızı gibidir öküze tapar :D
aynen yaaa harbi sözün çok manyaq :) -
Eğer çirkin erkekte para bolsa bütün kadınlar onundur zaten.Güzel kadın da her zaman erkek edebileceğini düşünerekten parası olan erkeği tercih etmektedir...
Arz Ederim =] phuhaha!!