Kadınlar Niye Kendilerini Küçük Görüyorlar :)
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------"Burda ayrıcalık yok görgü kuralı var. bi bayanda aynı zamanda yerinden kalkıp ÖNEMLİ: yaşlı amcaya yaşlı teyzeye veya ayakta duramayan vs yer verebiliyor. Bide kadına hak tanınmadı zamanında dolayısıyla kadın yer çekimini tabi bulamaz.-----------------------------
Bunların yapıldığı bi yer var mı bildiğin?? ben hiç rastlamadım da :/ -
Bakalım bu fıkradan sonra ne düşüneceksiniz???
Adam biri bir gün yolda giderken sihirli lamba bulur.lambadan çıkan cin adama 3 dilek dilemesini ve bunların hemen gerçekleşeceğini söyler.adamın öncelikle şişmandır ve zayıf olmak istiyorum der.2. dileği uçmak istiyorum der.3. dileği kadınlara yakın olmak istiyorum der..ve adam birden kanatlı ultra ince orkide dönüşür.. :D:D:D:D
-
Visi ablacım bu adam bi kere malmış : )
Eğer bu adam türkse para dilerdi... Çünkü paranın her şeyin çaresi olduğunu bilir(türkse).
Ha olaya gelince sende kendi çapında erkekleri aşağılıyosun ama benim bildiğim erkek ped olmayı dilemez. Ha adam abazaysa ayrı bi konu : )
Yok yok o adam türk olursa kadınlara yakın olmayı dilemezdi para dilerdi evet para.
-
visionary bunu yazdı:
-----------------------------Bakalım bu fıkradan sonra ne düşüneceksiniz???
Adam biri bir gün yolda giderken sihirli lamba bulur.lambadan çıkan cin adama 3 dilek dilemesini ve bunların hemen gerçekleşeceğini söyler.adamın öncelikle şişmandır ve zayıf olmak istiyorum der.2. dileği uçmak istiyorum der.3. dileği kadınlara yakın olmak istiyorum der..ve adam birden kanatlı ultra ince orkide dönüşür.. :D:D:D:D
-----------------------------
kadının biri bir gün yolda giderken sihirli lamba bulur.lambadan çıkan cin kadına 3 dilek dilemesini ve bunların hemen gerçekleşeceğini söyler.kadın öncelikle şişmandır ve zayıf olmak istiyorum der.2. selülitlerimden arınmak istiyorum der .3. dileği erkeklere yakın olmak istiyorum der..ve kadın birden çilek aromalı bi prezervatife dönüşür..2 cins içinde geçerli olan bazı şeyler var ..2 tarafıda aşşağılamak yanlış olur ..ama kadınlar biraz daha kompleksli :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------....
Yok yok o adam türk olursa kadınlara yakın olmayı dilemezdi para dilerdi evet para.
-----------------------------Aynı şey değil mi ?
-
Musket bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------bu gün minibüsteşahit olduğum tikky dialoğu
-kızım merve de salaklık yaptı o çocuktan ayrılmakla.Yakışıklı, ZENGİN, akıllı daha ne istiyor..
İçimden dedim belki tatmin edememiştir die ama neyse..
-
zumsuk bunu yazdı:
Musket bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------bu gün minibüsteşahit olduğum tikky dialoğu
-kızım merve de salaklık yaptı o çocuktan ayrılmakla.Yakışıklı, ZENGİN, akıllı daha ne istiyor..
İçimden dedim belki tatmin edememiştir die ama neyse..
Pek akıllı olacağını zannetmiyorum o çocuğun :/ :) -
Erkekler için kadınları anlamak zor ama kadınlar içinde erkekleri anlamak zordur. Öyle bir zamanda yaşıyoruzki erkeklerin %90 kadınları hayat kadını gibi kadınlarında %90 erkekleri banka gibi kullanmak istiyor kimse deger verdiği için biriyle birlikte olmuyorki elbette anlamak zor olur güven kalmamışki anlamak anlatmak çok zor
-
Asi bunu yazdı:
-----------------------------Erkekler için kadınları anlamak zor ama kadınlar içinde erkekleri anlamak zordur. Öyle bir zamanda yaşıyoruzki erkeklerin %90 kadınları hayat kadını gibi kadınlarında %90 erkekleri banka gibi kullanmak istiyor kimse deger verdiği için biriyle birlikte olmuyorki elbette anlamak zor olur güven kalmamışki anlamak anlatmak çok zor
-----------------------------doğru ya doğru ama bileme(zsin,yiz)kimin neyi neden yaptığını oda gerçek,hem sonra deiğin gibi yapmayanlar da zaten dışlanıyor ya da benim yanlışım var(mağlum çirkin(iz,ler)dir ondandır belki de sebep)
not:kabul garip bir mesajdı ama yıllardır yaptığım gibi içimden geleni söyledim.
-
walla kadın hamile ve 40 yaşın üstünde olmadığı sürece yer vermem otobüs veya dolmuşta.freud bile çözememiş kadınları ölüm döşegğindeyken kadınlar ne ister diye sormuş.