Kadir Suresi Okunurken Kayan Yıldız.
-
Prometheus bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıPrometheus bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
tam olarak ne olduğunu paylaşmayı uygun bulmuyorum. bu benim içimde yaşadığım birşey. inancımda misyonerlik ya da tebliğ gibi bir durumda olmadığından hiç gerek yok. benim inandığıma inanmayan cehenneme gidecek iddiasında da değilim.
şu kadar bilgi verebilirim; özellikle bu yıllarda popüler olan neo-wicca, yeni akım şamanizm vesaire gibi şeylerde değilim. bunlara saygı duysam da bi hevesle bunların havasına bürünen ergenlere pek hoş bakmıyorum.
anladım. ankarada bi şaman-pagan abi vardı muzik grubu falan vardı onla konuşmuştum bunları. müslümanlık iyi ya parapsikolojik varlıklarla pek alakadar etmiyor , normalde uğraşıp bunlarla kendimi zor kurtardım. bana göre akıl karı işler değil bu şaman ayinleri vs
-
-
yıldızlar kaymaz.. gördüğün şey atmosfere girerken yanmaya başlayan göktaşıdır. bu olay da sürekli gerçekleşebilir. ek olarak o gördüğün yıldızlar şuan zaten o konumda değil, çok uzak olduklarından milyonlarca yıl önceki halini görüyorsun.. kaldı ki kaydıklarını görebilesin..
-
dün gece 2 3 gibi arkadaşla eve gidiyoruz. depo gibi biyerden geçerken arkadaş ses duydu, kapıya 2 kere vurdu, içerden de bişey 2 kere vurdu. bu baya tırsmaya başladı falan. gel dedim kanka girelim içeri. dedim namaz kılan, oruç tutan çocuksun gel girelim bişey olmaz sana dedim, götü yemedi sonra eve dağıldık.bi atraksiyon, heyecan yaşatmıyolar arkadaş.
-
qzkn bunu yazdı
dün gece 2 3 gibi arkadaşla eve gidiyoruz. depo gibi biyerden geçerken arkadaş ses duydu, kapıya 2 kere vurdu, içerden de bişey 2 kere vurdu. bu baya tırsmaya başladı falan. gel dedim kanka girelim içeri. dedim namaz kılan, oruç tutan çocuksun gel girelim bişey olmaz sana dedim, götü yemedi sonra eve dağıldık.bi atraksiyon, heyecan yaşatmıyolar arkadaş.
Köpektir o. :)
-
tustanbakanadam bunu yazdıPrometheus bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıPrometheus bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
tam olarak ne olduğunu paylaşmayı uygun bulmuyorum. bu benim içimde yaşadığım birşey. inancımda misyonerlik ya da tebliğ gibi bir durumda olmadığından hiç gerek yok. benim inandığıma inanmayan cehenneme gidecek iddiasında da değilim.
şu kadar bilgi verebilirim; özellikle bu yıllarda popüler olan neo-wicca, yeni akım şamanizm vesaire gibi şeylerde değilim. bunlara saygı duysam da bi hevesle bunların havasına bürünen ergenlere pek hoş bakmıyorum.
anladım. ankarada bi şaman-pagan abi vardı muzik grubu falan vardı onla konuşmuştum bunları. müslümanlık iyi ya parapsikolojik varlıklarla pek alakadar etmiyor , normalde uğraşıp bunlarla kendimi zor kurtardım. bana göre akıl karı işler değil bu şaman ayinleri vs
varlıklar hiçbir dinin tekelinde değil ki.
ayin konusunda da şunu söyleyeyim, memleketin heryerinde binlerce cami var ve günde tam 5 kere ayin yapılıyor oralarda. hele ki cumaları hatta kadir gecesini düşün. bir an için onları müslüman değil de ayin yapan şamanlar olarak düşün.
işte görüyorsun ki aslında müslümanlar çok çok daha fazla ayin yapmakta.
ve sen varlıklarla uğraşmaz diyorsun ama islam her dakika her saniye meleklerden nazardan falan bahseden bir dindir. tabi kurbağayı soğuk suyun içine koyup yavaşça ısıtırsan su kaynadığında bile neyin içinde olduğunu farketmez. bunun için bu kadar büyük ayinler bize normal geliyor da 2 adamın yılda bi kere toplanıp kendi kendine ayin yapması büyücülük olarak görünüyor.
-
Fcuk bunu yazdı
Ben Konyalıyım, mevlana müzesini bir çoğunuz biliyordur, şimdi bizim belediye burayı düzenledi felan geniş kitleler cemaat olarak namaz kılabiliyor, dün gece teravih namazında, kadir suresi okunurken yıldız kayıyor ilginizi çekeceğini düşündüm :)
namaz mı kılıyon havaya mı bakıyon ?
-
Varlıklar?