Kafan Cok Karışık Müridler Napıcam Herkes Gelsın Bı Fıkır Verın Ya:S
-
ben derim ki kadın milletiyle arana mesafe koy. harbi şeytandırlar. bi gün aklını çelerler ve zina yaparsın. o an sana çok tatlı gelir. sebebi de haram ve büyük günah olduğu için. ama sonra çok pişman olursun ve başına olmicak olaylar gelir.
-
Seni tebrik ve takdir ediyorum Endotoksin..
Bu vicdan muhasebesini yapabilmek her babayiğidin, has delikanlıların harcı değildir.. Bu muhaseben inşALLAh er ya da geç seni olman gereken yere getirecektir..
dua ile..
-
Kız kardeşin ya da kız kardeşin gibi gördüğün biri varsa daha kolay muhakeme yapabilirsin.
Hiç derin düşünmene gerek yok. Aynı şeyi senin kız kardeşine "ahlak içerden gelen birşeydir" ya da "gençsin, erkeksin" ve "bu gayet doğal ve modern dünyanın bir parçası" anlayışıyla yapsalar ya da yapmaya kalksalar ne düşünürsün? Gayet basit ve açık yani :) Ha çok "modern", çok "ufku" açık, gönlü kapalı bir ülkedeyiz ve bu yüzden bu modernlik ve ufku açıklık seni kesinlikle ayıplamaz; ama dediğim gibi, bu basit muhakemeyi yaparsan ahlakın içerden geldiğiyle ya da modernlikle alakası olmadığını görürsün. Ha bir kısım insanlar aynısını "cinsel özgürlük" ve yine "modernlik" adı altında kız kardeşine, annesine ya da bilimum yakınlarına yapılmasını normal karşılıyor olabilir. Ona lafım yok, hayata bakış açısı farklı olabilir ve doğaldır. -
bende kendimin sizofren oldugunu dusunuyorum bir insan kendi kendine konusurmuya ornegin bir kotutluk gunah isledigimde kendimi cok kotu hissediyorum aynada kendimi gorunce kendime neyapiyorsun sen kimsin budogrumu gibi bircok sey sorup yorumluyorum acep bu delilikmidir bilmem ama cok yardimci oluyor bana birak kim neyaparsa yapsin sen kendinden sorumlusun ama yinede etrafindakileride dogrularla bilinclendirmelisin cunki baskalari ona yanlisi dogru gostermistir sen tekrar ona yanlisi yanlis olaarak goster ama zorlar gibi degilde yavasca takindigin tavir ve konusmanla zorlama kendi kendine yorumlamasina birak sagla
cinsel iliski nedirki bir kac dakikalik zevk bence ask yoksa iliski tam olamaz arada biristek bag ask olmaliki tam zevki odulu alasin bunun icinde gercek bir iliskin ask yasantin evliligin olmali bana derler masturbasyon yapiyormusun yapiyorum ak yapmayimda kari kizami saldiriyim ben aletleri durdurmuyorum manuel elle calistiriyorum :D etrafta bir kizla yatmayi buyuk bir is olarak gosteriyorlar milli olmak milli oldunmu evladim kocumm benimm aslanim hemen tebrik ederiz ama bir kiz kullanilir bu is icin okiza sorarmisin kizim milli oldunmu
aferim tebrik ederim filan hayir kotu gozle bakar adini orospu koyariz afedersiniz bu nasil bir celiskidir
sen deli yada baska birsey degilsin olman gerekensin ama 2 lem 3lemlere fazla dusma tek yol belirle kendine ve kendin ol bu seni daha guclu yapar ve oz guvenin yerine gelir dogru bir is yaptigini bilirsin millet kari kiz pesinde birak normaldir
herkez sevgilisi kiz arkadasi olsun ister ama bu kari kiz pesinde olmak sadece 1 veya 2 kez yatmaksa yanlis onlarda bundan kendileri sorumlu olacak sana nasil yardimci olurum ne yapa bilirim bilemiyorum belkide yardim ci olamam ama
cevabi yardimi sensin kendin ben dun toprakla oynar arabalari vuuvv vuuvv diye surerdim bugun oldu hayatla oynasiyorum yarin ne olacak bilemezsin gittigin yol uzun ama zaman kisa yolun sonunda gittigin yolun ozeti gelecek karsina ozamanda eger bir yanlis yola sapmamis isen gercek mutluluga ulasacaksin
kiz arkadasinla mutlu olamadinmi bu dunyanin sonu degil demekki uygun degilmisiniz yada sana layik degilmis ulkede kizmi bitti kizlarla yatmak cinsel iliski moderenlikse hayvanlar bizden daha moderen kendi sorularini kendine sor once ve samimice bildigingi yanitla gercek yolu goreceksin eger yapamiyor yada celiskiye dusuyorsan gercekten okunadan anlayan kisilere danis ve soylenen leri tavsiyeleri tekrardan yorumla direkten vaybee dogru deme gaza gelip ama fazlada arintilara takilma bazen insan beyni bile altindan kalkamiyor
sen sen ol baskasini birak aya gercekten iyi kisilerin iyi yonlerini ornekte alma demiyorum neyse kal selametle sevgilerle dede_thc
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------Seni tebrik ve takdir ediyorum Endotoksin..
Bu vicdan muhasebesini yapabilmek her babayiğidin, has delikanlıların harcı değildir.. Bu muhaseben inşALLAh er ya da geç seni olman gereken yere getirecektir..
dua ile..
-----------------------------eyvallahta abı sımdı bır güclünun yazdıklarına bakıyorum bırde sana yanı cok acayıb ınsanlarız hepımız yada asıl sormamız gereken sumu kendımıze ; hayatı ıstedıgımız sekılde dogru yanlısayırt etmeden ama elımızden geldıgınce yanlıstan uzak durarak hayata bır defa gelıyoruz felsefesıylemı yasamamız lazım yoksa sabır selametttiir deyıp herseyı oluruna ve hayırlısına bırakıp gene en olurunda seklındemı yasamak lzım
ıste benım bahsettıgım bu vede ben oluruna ve hayrına bırakıcam abı arkamdan ne derlerse desınler ben ne oldugumu bılıyorum hamdolsun