Kafaya Takmalı Mıyım?
-
Eski kız arkadaşım ve onun arkadaşları sürekli bana hakaret edip duruyor, adam değilsin şöylesin böylesin, senle geçirdiğim yıllara yazık vs
açıkcası dokunuyor bunlar bana.. ben hiç bi zaman ona kötülük yapmadım, kötü söz söylemedim..
çok kafaya takar oldum sözlerini.. aramaya çalışsam mesaj atsam sürkeli başka erkekleri araya sokup üstüme salıyor..
ne yapayım? .. takmamak sktir etmek mi iyi yoksa başka bi formulü var mı bunlardan kurtulmanın ?
-
böyle yaptığına göre seni seviyor hemde çok sevmiş neden ayrıldınız bilmiyorum ama kızlar genelde severlerse sinir olur gibi yapar eğer sen sevmiyorsan böyle yapmasınıda istemiyorsan takma devreye oğlan soksun oğlana de banane o kızdan geçmiş gitmişde eğer hala seviyorsan gözlerine bak yeter :) uleyn bi an güzin amca sandım kendimi :D
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------Eski kız arkadaşım ve onun arkadaşları sürekli bana hakaret edip duruyor, adam değilsin şöylesin böylesin, senle geçirdiğim yıllara yazık vs
açıkcası dokunuyor bunlar bana.. ben hiç bi zaman ona kötülük yapmadım, kötü söz söylemedim..
çok kafaya takar oldum sözlerini.. aramaya çalışsam mesaj atsam sürkeli başka erkekleri araya sokup üstüme salıyor..
ne yapayım? .. takmamak sktir etmek mi iyi yoksa başka bi formulü var mı bunlardan kurtulmanın ?
-----------------------------
o bu hakaretleri sana mesaj yoluyla mi yapiyor ? veya yuz yuze mi soyluyor. her iki sekilde de konus benimle bi daha bu sekilde konusma diye,
aranizdaki iliskinin boyutunu bilmedigim icin fazla bi yorumda yapamiyorum. siradan bir arkadasmiydi, uzun bir birliktelik miydi, nisan falan oldu ayrildiniz mi ?
-
mesaj yoluyla.. arkadaşlarıda mesaj yoluyla.. 4 yıl sürmüştü.. o bırakmıştı zaten hala sevmesi imkansız.. bilmiyorum ya.. çok kanıma dokundu.. haketmemiştim o sözleri
-
a.q lan adaş senin karıları sikmen gerekiyo onların seni değil sen safmısın karı resmen seni sallıyo sen de ona göre davran sikleme koy götüne gitsin ....
-
ne bileyim bu zamana kadar kimseden o kadar ağır sözler yememiştim.. :/
-
hajı kızların hepsi aynı gerçi ben kızdan ayrılınca mail ile 10milyon kişiye rezil ettim burda duvarlara filan yazı yazdım melek yüzlü orospu die bugunde gelmiş bana sen ne den hala benle uğraşıyon yanınada iki üç tanede piç almış o. bende seni hiç alakadar etmez siktir git başımdan dedim dewam ettim yoluma... boşver sen takma onu kafana
-
Aynı dert bende de vardı boşverdim sende boşver abi eğer gerçekten hiç birşey yapmadıysan ilerde anlayacak ve kapında sürünecektir emin olabilrisin.
-
ßen olsam coktan tokat manyaqı yapmı$tım o kızı.
-
aga o ayrıldıysa sen yemissin yarra o kız sana hep kin guder sen sevdiğin için götü kalkıktır göt göt tripler yapar sikleme desekde bos o senı her ortamda göt etmek için fırsat kolluycak =( kendımden biliom =(
-
kardeş kusura bakma onun gibi kızları sikmediğin için böyle oluyorudurr sikseydin o lafları boşver yanına bile gelemezdii...siktir ettt aynı lafların dahada ağırınıı ona söyle kii sennde rahatlaaa ;)))