Kafaya Takmalı Mıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Eski kız arkadaşım ve onun arkadaşları sürekli bana hakaret edip duruyor, adam değilsin şöylesin böylesin, senle geçirdiğim yıllara yazık vs

açıkcası dokunuyor bunlar bana.. ben hiç bi zaman ona kötülük yapmadım, kötü söz söylemedim..

çok kafaya takar oldum sözlerini.. aramaya çalışsam mesaj atsam sürkeli başka erkekleri araya sokup üstüme salıyor..

ne yapayım? .. takmamak sktir etmek mi iyi yoksa başka bi formulü var mı bunlardan kurtulmanın ? 

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    böyle yaptığına göre seni seviyor hemde çok sevmiş neden ayrıldınız bilmiyorum ama kızlar genelde severlerse sinir olur gibi yapar eğer sen sevmiyorsan böyle yapmasınıda istemiyorsan takma devreye oğlan soksun oğlana de banane o kızdan geçmiş gitmişde eğer hala seviyorsan gözlerine bak yeter :) uleyn bi an güzin amca sandım kendimi :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

Eski kız arkadaşım ve onun arkadaşları sürekli bana hakaret edip duruyor, adam değilsin şöylesin böylesin, senle geçirdiğim yıllara yazık vs

açıkcası dokunuyor bunlar bana.. ben hiç bi zaman ona kötülük yapmadım, kötü söz söylemedim..

çok kafaya takar oldum sözlerini.. aramaya çalışsam mesaj atsam sürkeli başka erkekleri araya sokup üstüme salıyor..

ne yapayım? .. takmamak sktir etmek mi iyi yoksa başka bi formulü var mı bunlardan kurtulmanın ?

-----------------------------

o bu hakaretleri sana mesaj yoluyla mi yapiyor ? veya yuz yuze mi soyluyor. her iki sekilde de konus benimle bi daha bu sekilde konusma diye, 

aranizdaki iliskinin boyutunu bilmedigim icin fazla bi yorumda yapamiyorum. siradan bir arkadasmiydi, uzun bir birliktelik miydi, nisan falan oldu ayrildiniz mi ?     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    mesaj yoluyla.. arkadaşlarıda mesaj yoluyla.. 4 yıl sürmüştü.. o bırakmıştı zaten hala sevmesi imkansız.. bilmiyorum ya.. çok kanıma dokundu.. haketmemiştim o sözleri

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

a.q  lan adaş senin karıları sikmen gerekiyo onların seni değil sen safmısın karı resmen seni sallıyo sen de ona göre davran sikleme koy götüne  gitsin ....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    ne bileyim bu zamana kadar kimseden o kadar ağır sözler yememiştim.. :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    hajı kızların hepsi aynı gerçi ben kızdan ayrılınca mail ile 10milyon kişiye rezil ettim burda duvarlara filan yazı yazdım melek yüzlü orospu die bugunde gelmiş bana sen ne den hala benle uğraşıyon yanınada iki üç tanede piç almış o. bende seni hiç alakadar etmez siktir git başımdan dedim dewam ettim yoluma... boşver sen takma onu kafana   

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Aynı dert bende de vardı boşverdim sende boşver abi eğer gerçekten hiç birşey yapmadıysan ilerde anlayacak ve kapında sürünecektir emin olabilrisin.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    ßen olsam coktan tokat manyaqı yapmı$tım o kızı.

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    aga o ayrıldıysa sen yemissin yarra o kız sana hep kin guder sen sevdiğin için götü kalkıktır göt göt tripler yapar sikleme desekde  bos o senı her ortamda  göt etmek için fırsat kolluycak =( kendımden biliom =(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    red_devils
    red_devils's avatar
    Erkek
    kardeş kusura bakma onun gibi kızları sikmediğin için böyle oluyorudurr sikseydin o lafları boşver yanına bile gelemezdii...siktir ettt aynı lafların dahada ağırınıı ona söyle kii sennde rahatlaaa ;)))
Toplam Hit: 2100 Toplam Mesaj: 15