Kafayı Yedim Galiba
-
bişeyin yok olur arada öyle
-
KİTAP OKU, yeni bi açılım yakalaman lazım senin,çünkü kabın kapasitesi dolmuş,daha büyük bi kap lazım doldurmaya devam etmen için... şuan boşa akıyorsun.
ilk başta sevmezsin ama bikaç denemeden sonra ilgini çeken kafana göre bişey bulursun seversin, izlemediğin filmleride izleyebilirsin kolay gelsin
-
bence duş almalısın.
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------
KİTAP OKU, yeni bi açılım yakalaman lazım senin,çünkü kabın kapasitesi dolmuş,daha büyük bi kap lazım doldurmaya devam etmen için... şuan boşa akıyorsun.
ilk başta sevmezsin ama bikaç denemeden sonra ilgini çeken kafana göre bişey bulursun seversin, izlemediğin filmleride izleyebilirsin kolay gelsin
-----------------------------Haci yok kitap deme gecen zar adamin pesinde diye kitap aldim serinin ilk kitabi degilmis ilk kitap daha ucuzmus 1.30 lira kalmisti para iade etmiyolarmis yeni bi kitap alcakmisim 1.30 lriayada kitap yok bende sove sove ciktim degistirmedim simdi okumakta istemiyorum serinin ilk kitabini alicam elimdeki kitaba goz gezdirdim kitapta sarmadi zaten .
-
Claros bunu yazdı:
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------Haci yok kitap deme gecen zar adamin pesinde diye kitap aldim serinin ilk kitabi degilmis ilk kitap daha ucuzmus 1.30 lira kalmisti para iade etmiyolarmis yeni bi kitap alcakmisim 1.30 lriayada kitap yok bende sove sove ciktim degistirmedim simdi okumakta istemiyorum serinin ilk kitabini alicam elimdeki kitaba goz gezdirdim kitapta sarmadi zaten .
-----------------------------evet bak dediğim gibi metriKs orda kırılmış demek ki :D netten beleşe hoş bi kitap bul, yanınada kitabın ruhuna uygun bi fon müziği bul bi gün hem oku hem dinleyip dur, ben bikere azam ali dinliyerek ...yı bitirmiştim mesela :D çok iyi gelmişti... bide bişey diİm marx fln bi yEre kadar. bi dogmada sabit kalmakta insanın ruhunu çok sıkıyor bence, hangisi olursa olsun, arada kanal değiştirin :D
-
cinsel ilişkiden zevk almıyorsan sebastiyan ölmüştür.
-
hayat tarzını değiştir.
-
bir defada olsa namaz kılmayı dene.Yapamıyorsanda git camiide otur etrafını izle sessizliği yada ezan sesini olaylara objektif bakarak dinle.Kendi açından düşünme bakalım ne göreceksin.Kiliseye git nabıo bunlar de.hem bedavaya şarap içersin belki.
-
beyler arkayı kollayın :))
şaka bir yana kitap oku tavsiyesine uymalısın arkadaş. bide kitaptan sıkılırsan da bunu 'kitap okumayı sevmiyorum' olarak algılama. bu çok yaygın bir yanlış. 'okudugum kitabı sevmedim' demen senin için daha iyi olur. geçmiş olsun.
-
Karıya git geçer.