folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kafayı Yiyeceğim Facebook"Ta Üye Nasıl Banlanıyor :D

Kafayı Yiyeceğim Facebook"Ta Üye Nasıl Banlanıyor :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Yav arkadaşlar,

Bebenin biri gruba musallat oldu kahretsinki üye sayım 6.000 oldu ulan koskoca facebook üyelerin tümünü gör'ü koymuş üye ismi ara koymamış, bebenin biri musallat oldu onu banlayamıyorum gruptan uzaklaştıramıyorum çünkü 6.000 kişi arasından bu bebenin ismini tek tek arayarak bulmak istemiyorum belki bilmediğim bir kolay yolu vardır. geçenlerde de böyle bir konu açmıştım pek yardımcı olan çıkmamıştı belki anlayan birisi çıkar. Arkadaşlar nasıl üye banlanıyor facebook'taki sayfalardan?

Örnek olarak geçenlerde açtığım bir konuyu kopyalıyorum...

---------------------------------------------------

Facebookta üyesi 1.000'leri geçmiş adminlere ve bilgili arkadaşlara sesleniyorum onlara bir sorum var. Banlamak istediğiniz kişiyi atıyorum 10.000 kişi arasından nasıl buluyosunuz? Facebook sitesi ÜYE ARA diye bir seçenek koymamıştır. Benimde 2.000 kişilik bir grubum var banlamak istiyorum bazı kişileri ama 2.000 kişi arasından bulamıyorum o kişiyi? Bana yardım edebilirmisiniz? Nerden yapıyoruz bu işi? Yardımınıza ihtiyacım var bilen arkadaşlar?

Bu sorumu resimlerle güçlendirmek istedim.

Örneğin benim açtığım grup bu emocumudur her ne b*ksa onlara tepki amacıyla açılmış bir gruptur. Türkçe'mizin önemini anlatmaya yönelik açılmış bir gruptur. Grubumuzda resimde kırmızı işaretlediğim kişinin profil resminde de görüldüğü gibi tamamen ters bir insan üye olmuştur.

Ben bu kişi banlamak istiyorum...

http://img.webme.com/pic/k/kraliyetailesi/facebook2.png

Evet yukarıdaki resimde gördünüz. BU KİŞİYE GICIK OLDUM parazitlik yapıyor banlamak istiyorum ama 2000 tane üye var. Tek tek aramaktan gözlerim ağrıdı işin garibide bulamıyosunda o kişiyi :)

Aşağıdaki resme bakınca anlayacaksınız. ÜYELERİN TÜMÜNÜ GÖR dediğimde böyle bir ekran geliyor. AMA YUKARISINDA SAĞINDA SOLUNDA ÜYE İSMİ YAZ ARA gibi bir kolaylık yok...

Ben bu üyeyi en kısa yoldan nasıl banlayabilirim? Bu sayfa işinde üyeler nereden nasıl banlanır?

http://img.webme.com/pic/k/kraliyetailesi/facebook1.png

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar....

Sayfayı yakından takip etmek isteyen arkadaşlar için link =

http://www.facebook.com/pages/Istanbul-Turkey/Galatasaray/82795302208?ref=mf#/pages/EY-OZENT-GENCLK-TTRE-VE-KENDNE-GEL-TURK-KULTURUNE-SAHP-CIK/31009875431?ref=ts

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    hmm hacım eski konunuda görmüştüm..Tüh yaa daha çözüm bulamadın mı sen ona..Bnmde sayfam bide grubum var ama dediğin gibi tüm üeyleri gör diye bi seçenek koymuşlar ara koymamışlar..

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

faruk_sahin bunu yazdı:
    -----------------------------
    hmm hacım eski konunuda görmüştüm..Tüh yaa daha çözüm bulamadın mı sen ona..Bnmde sayfam bide grubum var ama dediğin gibi tüm üeyleri gör diye bi seçenek koymuşlar ara koymamışlar..

usta bi de işin garibi üyeyi nasıl banlanıyo onuda bilmiyorum. Yanındaki X işaretleri varya ona tıklayınca üye tamamen siliniyo sonra tekrar üye oluyo gruba :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    gör tüm üyeleri ctrl+f yap, yemedimi ara ismini bul profili orda gruba bi connection olması lazım.. olmadı msj gönder çıkın gruptan de söv kendi çıkar o :D

Im Boned, All Boned.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

manialith bunu yazdı:
    gör tüm üyeleri ctrl+f yap, yemedimi ara ismini bul profili orda gruba bi connection olması lazım.. olmadı msj gönder çıkın gruptan de söv kendi çıkar o :D

usta yok yav işe yaramıyor :D O da sövüyo, hatta geliyo grupta üyelere sövüyo :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:

lannnnnnnnnnnnnnnnnnn

O apo mu :S :S :S

EDİT : Hacı Ahmet Kaya'ya benziyo sanki? Vay üdnük :)

EDİT: Arkadaşlar nolur gelin beraber çözelim bu işi görüyosunuz puşt kaynıyo grup ve ben uzaklaştıramıyorum kahretsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FAYDALI bunu yazdı:

ONEMINUTE bunu yazdı:

lannnnnnnnnnnnnnnnnnn

O apo mu :S :S :S

a.qo+ahmet kaya+ bunların sevdalısı kürtler= PKK ;)

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ya ne saçma amaçlar peşindesiniz ya şu facebook mevzusu tamamensaçmalıktan ibaret üye olmam böyle saçma şeylere gereksiz bence klavyeden ideoloji kovalayan kişiler olmuyormu buralarda rezilik yaa

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    ya ne saçma amaçlar peşindesiniz ya şu facebook mevzusu tamamensaçmalıktan ibaret üye olmam böyle saçma şeylere gereksiz bence klavyeden ideoloji kovalayan kişiler olmuyormu buralarda rezilik yaa

Arkadaşım gününü sadece facebook başında geçiren insanlar var. Kafası boş insanlar! Sen burda bir iki birşey okuyarak bilinçlenebiliyorsun içinde milli bir şuur oluşuyor ama oradaki insanlarada facebook aracılığı ile ulaşıyoruz. Bilinçlendiriyoruz. Türkçe'nin ve Türkiye'nin önemini vurguluyoruz...

Ayrıca, bütün bütük sitelerin facebook ile bağlantıları var unutma, bu klavyeden ideoloji kovalamak değil büyük bir reklamdır...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    grubun sayfasına gir sağ tarafta üyeleri düzünle ye tıkla sonra çıkan sayfada kişi resimlerinin yanında yönetici yap ve X yazar onun üzerinden gruptan sileceğin kişinin adını soyadını yaz ve arat.sonra yanındaki X e tıkla gruptan atmış olursun.kalıcı olarak sil şıkkını işaretlemeyi unutma 

Fak yu!
Toplam Hit: 4108 Toplam Mesaj: 13