folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kafayı Yiyecem Dvd-Rw Ve Cd-Rw Sorunu Çakısması Galiba

Kafayı Yiyecem Dvd-Rw Ve Cd-Rw Sorunu Çakısması Galiba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

herkeze merhaba;

bugün lg dvd-rw aldım çok heyecanlıydım ama eve geldim taktım tanımadı, lg cd-rw çıkardıgım zaman ve tekrar tarattıgım zaman hangisi takılıysa onu tanıyo ve okuyo ikisi takılıyken olmuyo... bi yerde bi çakışma var ama tam bulamadım bilen varsa paylaşsın saat 15:30dan beri aralıksız bunla urasıyom.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    rene donanımcıdr ona bi sor pm at  o halleder

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
     kısa ve öz

bozuktur.

ayrı ayrı çalışıyor ama :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
     konu geyik olsa herkez gelir bakar saolun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Master - Slave jumper ayarlarını ve bios ayarlarını doğru yaptığına eminmisin?

gaipten görüntüler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sagokopat
    Sagokopat's avatar
    Erkek

jumper den kaynaklanıyor büyük ihtimal cd rw nin jumperini master yap dvd ninkini slowe yap biostanda bu ayarları yap sorun düzelir yani büyük ihtimal 2 side master veya slowe o yüzden cakısma oluyor

Din İman ve Ölüm Gerçeğinden Mahrum Gerzekler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    turuncu bunu yazdı:
    -----------------------------

herkeze merhaba;

bugün lg dvd-rw aldım çok heyecanlıydım ama eve geldim taktım tanımadı, lg cd-rw çıkardıgım zaman ve tekrar tarattıgım zaman hangisi takılıysa onu tanıyo ve okuyo ikisi takılıyken olmuyo... bi yerde bi çakışma var ama tam bulamadım bilen varsa paylaşsın saat 15:30dan beri aralıksız bunla urasıyom.

kardeş bilgisayarın cok mu eski.

birde ide kablosunu power kablosunu taktınmı tanıması gerekir hemen.

ayrı ayrı dene bakalım yada başkasının makinede dene bakalım tam çalışır olup olmadıgından emin ol ondan sonra sorununu çözmeyi dene. oke 

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    turuncu bunu yazdı:

herkeze merhaba;

Master - Slave jumper ayarlarından kaynaklanıyor. bende şuan 2 cd -rw 1 dvd-rw tek kasada takılı :) ilk başlarda bende senin gibiydim, ibne aletler çalışmıyordu.
    ama Master - Slave ı düzgün ayarla , bilmiyosan tek tek dene :D biliyosan zaten ayarlarsın

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    turuncu bunu yazdı:

herkeze merhaba;

Master - Slave jumper ayarlarından kaynaklanıyor. bende şuan 2 cd -rw 1 dvd-rw tek kasada takılı :) ilk başlarda bende senin gibiydim, ibne aletler çalışmıyordu.
    ama Master - Slave ı düzgün ayarla , bilmiyosan tek tek dene :D biliyosan zaten ayarlarsın

dostum deneme yanılma yoluyla yapınca sanırım geri dönüşü olmayan sorunlar çıkabiliyordu...   :s

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Önce yeni aldıgın rw deki jumperı cıkar öle dene digerine dokunma.. eger daha önce degistirdiysen...ilk ayara getir.eski rw ayarını..

eger bu ilk dedigim olmazsa dedigimin  tersini yap...oda olmazsa iki ayrı kablo ile dene:)..biostan kapatılmıs olabilirrr...biosu bi default yap...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 2323 Toplam Mesaj: 12