Kafayı Yiyom Galiba
-
Matrix Tahribat Edition. Sakın O Kırmızı Hapı aLma :D
-
lan adamı 2 dakkada şizofren ettiniz :D korkma kardeş bende gördüm o konuyu :P
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------aynı konuyu bende gördüm
hayal değil gerçeekk :Pp
-----------------------------oh bee peki nereye gitti konu
-
bende gördüm
-
:))))
eeheheh kahkahalara boğuldum yahu koptum walla :)
-
bende gördüm ordaydı
sonra etrafı bi sis bulutu kapladı tahribat.com böyle bi hata verdi : The process cannot access the file because it is being used by another process.
sonra konu yoktu .... bazı secilmiş kişiler dısında kimse konuyu hatırlamıyordu.hatırlayanlar 48 saat içinde öldü ...
biri hariç o şecilmişlerinde seçilmişiydi .... onun kim olduğunu merak edenler 48 saat beklesnler ....
bu arada kendinize dikkat edin ....
imza :medrigsdeki kahin
-
yaw hepten kafayı yedik sanırım bende gördüm sanki yada gördüğümü sandım yada görmek istedim off kafayı sıyırdım konu vardi sanki kaptanlara sormak lazım bi belki onlarda görmüştür
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------bende gördüm ordaydı
sonra etrafı bi sis bulutu kapladı tahribat.com böyle bi hata verdi : The process cannot access the file because it is being used by another process.
sonra konu yoktu .... bazı secilmiş kişiler dısında kimse konuyu hatırlamıyordu.hatırlayanlar 48 saat içinde öldü ...
biri hariç o şecilmişlerinde seçilmişiydi .... onun kim olduğunu merak edenler 48 saat beklesnler ....
bu arada kendinize dikkat edin ....
imza :medrigsdeki kahin
-----------------------------
auhzuhauhauha sdfklsdfksdkl sdfklgklldfgd yarıldım amk :D:D:D:Dbarbar hajım 1 bucuk günün kaldı :D
-
vardı la konu silmişler heralde böle güneş simgesi vardı hatta =O) bak "zinisiled zinipeh"
-
unok o idnilis