"Kağıt Parçası" Orjinal Çıktı !
-
[http://www.odatv.com/Siyaset/islak_imzada_kadrolasma_tartismasi-18222.html]
[http://www.odatv.com/Medya/islak_imzada_son_durum_ne-18233.html]
[http://www.odatv.com/Siyaset/orduyu_ikna_etmeye_calisiyorlar-18241.html]
[http://www.odatv.com/Siyaset/dikkat_islak_imza_cikabilir-18227.html]
hangi kağıt parçası orjinal çıkmış solo mu? selpak mı?
İrticayla Mücadele Eylem Planı olduğu iddia edilen belgenin ıslak imzalı örneğinin savcılıkta olduğu iddiası günlerdir ülke gündemini işgal ediyor. Adli Tıp tarafından verilen raporda belgedeki imzanın Dursun Çiçek’e ait olduğunun raporlanması ise belgenin gerçek olduğunu iddia edenlerin en büyük argümanını oluşturuyor.
Dün Akşam ve Vatan Gazeteleri’ne yansıyan haberlere göre Adli tıp raporu oluşturulurken genel temayülün dışına çıkıldı. Bu tür belgeler ile ilgili görevlendirmede ya genel kurul birlikte görev alıyor ya da görev alacak isimler kura ile tespit ediliyordu. Ancak Albay dursun Çiçek’in imza örneğine ilişkin incelemede bu kural uygulanmadı. Görev alacak uzmanlar kura yerine doğrudan kurum tarafından belirlendi. Seçilen uzmanlar ise ıslak imzanın Çiçek’e ait olduğu raporunu verdi.
Peki raporda imzası bulunan isimler kim?
Bu isimler Prof.Dr. Bülent Üner, uzman doktor Hacı Mehmet Akın ve uzman doktor Lokman Başer. Üner ve Akın, Akşam Gazetesi’nin haberine göre Adli Tıp Kurumu’nda belge gelmeden sadece bir hafta önce görevlendirildi. Bu isimlerden Uzman doktor Hacı Mehmet Akın bir kadrolaşma tartışması ile beraber göreve geldi.
Hacı Mehmet Akın’ın daha önce atandığı Ankara Grup Başkanlığı görevine daha önce görevden alınan Ahmet Hakan Dinç mahkeme kararıyla geri döndü. Dinç’in mahkeme kararı ile geri dönüşü nedeniyle Akın’a yeni bir kadro bulundu. Bu durumda Akın, Adli Tıp’ta fizik İhtisas Dairesi’nde görevlendirildi.
Islak imza incelemesinin ardında işte bu kadrolaşma iddiası var. Son dönemde hızla el değiştiren atamalarla gelen kadrolara bu inceleme görevinin seçimsiz verilmesi kafaları karıştırıyor. Bu denli hassas bir belgenin neden genel teamüllerin dışına çıkarak incelendiği kafaları karıştırıyor. Üstelik bu görev neden yeni kadrolara verildi, bu kadroların gelişi sırasında yaşanan kadrolaşma tartışmasının belgede verilen raporu tartışılır kılacağı düşünülmedi mi?
Bu sorular cevap bekliyor?
-
umarım belge hakikaten gerçektir ve birgün uygulamaya geçer
-
mrphs şuan itibariyle gözetimdedir :) ergenekoncudur
tahribat.com da mimlenmiştir buradaki adamlar da en az içerdekiler kadar tehlikelidir vs. vs. -
sol ayağımın altı kaşınıyor :) yolculuk var sanırım
-
O belgenin gerçek olduğunu askeriyede biliyor , sulandırmaya çalışan gazetecilerde.Bu tür belgeler daha önce de hazırlanmıştı , onlar da ortayaçıktı.Tıpkı andıç belgesi gibi.
O yüzden hemen belgedeki,imzanın taklit (!) edilebileceğini ispat etmeye çalıştılar.İmza makinesi safsatasını ortaya attılar.Bunu ortaya atanlar da çok iyi biliyor ki imza makinesi elle atılan imzayı sadece görüntü olarak taklit edebilir ama o taklitde adi tıpta ortaya çıkar.Scan edilen imzanın elle atılmadığının belirlendiği gibi.
Bakın ihbar eden kişi o belgenin ortaya çıkmasından sonra bütün kayıtların imha edildiğini , bilgisayarların silindiğini söylüyor ve tek tek bilgisayarların numaralarını veriyor.Genelkurmaydaki güvenlik kameralarının izlenmesi halinde herşeyin ortaya çıkacağını da söylüyor.Savcılık bu bilgisayarları ve güvenlik kamerası görüntülerini istediğinde askeriye güvenlik (!) nedeniyle veremeyeceğini söylüyor.
Herşey çok açık ortada , malesef ordu içindeki darbesevrler , yine ordu içindeki vatanın gerçekten sevip , sakerin sadece işini yapmasını isteyenler tarafından deşifre edildi.
-
normaldir.Gladio eğer askeriyenin içindeki uzantılarından kontrolden çıkanları tasfiye etmek isterse daha niceleri çıkar.normaldir.
