folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kahramanmaraş"Tan ..Tahribat"A Üye.. Kimler Var Acaba... ?

Kahramanmaraş"Tan ..Tahribat"A Üye.. Kimler Var Acaba... ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Tanisma amacli konu actim..kimler var diye merak ettim...kotu bir niyet yok yani :)

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    estafurullah  kardeş  yanlış anlama sadece bende  sordum

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    afşinde yayla var mi ? ya da yayla ne tarafta var orda ? cok onceden gitmiştim oralara..bide istanbula giderken 5 dk ugruyor otobus otogara.. ama soguk oralar merkez den :)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    dosttum sen istersen msn ye gel konuşalım  immortal_multiyano@hot

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    kessinlikle çok saçma bi konu kardeş ..

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Kardes neresi sacma acaba ? sacma olan yerini soyler misin duzeltelim ? ya da soyleyelim admin e silsin konuyu ? evet bekliyorum neresi sacma ?

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    BaBaCaN bende K.maraş'lıyım ve merkezdeyim ama bu foruma böyle bi konu açmak gerçekten ( kendi görüşüm ) forumu sikmeye yönelik bi olayır diye düşünüyorum çünkü forumu Kısmen msn niyetine kullanıyorsunuz ve bütün tahribatın bu saçmalığa tanık olması hoş bir durum değil..!!  Tahribat'ın bi etiketi var '' hack ve Paylaşım '' sitesi ama ama galiba siz paylaşım olayını dötünden anlamış olacaksınız ki paylaştığınız konular bunu gösteriyor..  
                                                                                               SaYGıLaR mina kyimm...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsahan
    ozsahan's avatar
    Erkek
    bende maraşlıyım

EMRE ÖZŞAHAN
Toplam Hit: 2420 Toplam Mesaj: 19