KAHROLSUN NOKIA....
-
ole ki israil malı olmayan mal yok simdi de nokia oldu.benim bildigim nokia finlandiya malıdır.komik.
-
finlandiya da yaşayan yahudi yok mu... adam iş adamıdır, finlandiya vatandaşıdır ve de yahudidir...
-
oldurucu bir hastaliga yakalansaniz, hastaligin ilaci sadece israilde uretiliyor olsa yine ayni $eyi soyler miydiniz?
-
gladio kardesim nokia da oole bısey yapılan arastırmalarda en yuksek radyasyon oranına sahıp telefon
kullanma!!!!!
turkıyedekı en verımlı ve en az ınsan cıldıne zarar veren telefon alcatel dır
cunku telekomun butun altyapısı alcatel oldugu ıcın en ıyı ceken ve en az radyasyon yayan telefondur.
kullanım alıskanlıgınızdan dolayı nokıa en ıyısı gıbı gelıo ama oole degıl maalesef
-
sanane sen allah bili cocacola yerine şu türk kolası dediklerinden içiyorsundur.onuda araştır bakem nereye kadar uzanacak elleri.sen bile şaşırırsın.
ben kullanıyorum arkadaşım hemde çok iği
varsa götü yeten bir marka çıkarsın nokia gibi bir telefonda görelimm
-
Fala Nokia 6630 aldım.. telefon kalite ..
Vala 3310 olsuın Nokia olsun demişler ...
Yahudi mahudi banane ben ülkeme gelmiş her tür aleti gücüm yettigince kullanmak isterim. İsterse uzaydan gelsin... Teknolojide ayrım olmaz.... Eger ayrım yaparsan döt olur kalırsın sap gibi......
-
NOKIA kadar sömürücü bir pazarlama mantığı taşıyan telefon üreticisi bilmiyorum ben...
Bundan birkaç sene öncesine kadar NOKIA en iyi pazara sahip olan markaydı fakat bu pazar payını hızla kaybediyor.
Size sadece şunu söyleyebilirim ki şu kaybettiği pazar payı olsa da NOKIA'yı ayakta tutan tek şey Symbian'ın en büyük hissedarı olmasıdır...
Diğer markalar Symbian işletim sistemli telefon üretme konusunda sınırlı bulunmaktadırlar.Symbian işletim sistemli telfon üretme konusunda NOKIA hakka sahiptir.Buna birkaç istisna çıkarabilirim mesela SIEMENS SX1. Bu telefon kaç sene önce çıktı,symbian işletim sistemi kullanıyor ve şu anda piyasada adından çok söz ettiriyor.Biliyor musunuz SX1 model telefon seneler önce NOKIA 3650'ye rakip çıkmış bir telefon.Şu anda bile piyasada yer alıyor tutuluyor yani bu kadar söyleyim size.Ben size siemens telefonları tavsiye ediyorum.Tabi şunu da eklerim ki NOKIA N serisi ile büyük bi atılım yaptı N serisi de symbian işletim sistemini kullanıyor.Diğer markaların da bu hakkı olsa çok çok daha güzel telefonlar çıkarabilecekleri açık...
-
SİEMENS diyorum çünkü adamların telefonlarında sürüyle özellik kaynıyo hem de saglam telefonlar üretiyolar. nokia not connecting people çünkü adamlar piyasada marka zinciri oluşturmaktan başka bi işe yaramaz hale geldiler!! KESİNKLE iyice araştırmadan televizyon reklamlarına bakarak telefon almayın?? sonra pişman olmayın arkadaşlar?!?!?!?!?
SORU: Neden nokia , 5210' telefonlarından çok az üretti??
cevap: Sağlam telefon=tlfon pazarının durması !!!!!!!!!!
sağlam bir telefonu olan bi kişi neden başka telefon alsın ki????
-
Bocuk bunu yazdı:
NOKIA kadar sömürücü bir pazarlama mantığı taşıyan telefon üreticisi bilmiyorum ben...
Bundan birkaç sene öncesine kadar NOKIA en iyi pazara sahip olan markaydı fakat bu pazar payını hızla kaybediyor.
Size sadece şunu söyleyebilirim ki şu kaybettiği pazar payı olsa da NOKIA'yı ayakta tutan tek şey Symbian'ın en büyük hissedarı olmasıdır...
Diğer markalar Symbian işletim sistemli telefon üretme konusunda sınırlı bulunmaktadırlar.Symbian işletim sistemli telfon üretme konusunda NOKIA hakka sahiptir.Buna birkaç istisna çıkarabilirim mesela SIEMENS SX1. Bu telefon kaç sene önce çıktı,symbian işletim sistemi kullanıyor ve şu anda piyasada adından çok söz ettiriyor.Biliyor musunuz SX1 model telefon seneler önce NOKIA 3650'ye rakip çıkmış bir telefon.Şu anda bile piyasada yer alıyor tutuluyor yani bu kadar söyleyim size.Ben size siemens telefonları tavsiye ediyorum.Tabi şunu da eklerim ki NOKIA N serisi ile büyük bi atılım yaptı N serisi de symbian işletim sistemini kullanıyor.Diğer markaların da bu hakkı olsa çok çok daha güzel telefonlar çıkarabilecekleri açık...
senin o bahsettiğin symbian işletim sistemini nokıa kim sattı peki...nokıanın tüm temeli samsunga bağlıdır yani nokıa aslında temel olarak samsungtur..symbian işletim sistemini de nokıa veren samsungtan başkası değildir
-
ben kesinlikle smartphone öneriyorum. markası pek de önemli değil önemli olan windows yada linux tabanlı olması.. bi kere gerçekten sınırsız bi esnekliğiniz var... tabi fiyat performans kralı olarakda mpx200'ü görüyorum...