Kahve-Çay Makinası
-
Çaydanlıkla tüple uğraşmadan pratik şekilde çay, filtre kahve yapmak istiyorum. Aşağıdaki ürünü buldum da bir kaç sorum olacak
1. Bununla çay demleyebilir miyim? Biraz araştırdım yapabilirsin diyen de var olmaz diyende var.
2. Fiyatı düşük olduğu için alete pek güvenemedim, sonuçta ucuz etin yahnisi yavan olurmuş. Alan kullanan var mı? Sitedeki yorumlar güzel3. Hepsi buradadan daha önce alışveriş yapmadım sıkıntı çıkarmaz herhalde?
http://www.hepsiburada.com/liste/blue-house-bh255cm-coffee-gusto-800-w-kahve-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtbhbh255cm&categoryId=22005&navq=categoryid%3d22005%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dmtbhbh255cm%26fh_lister_pos%3d5%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483637%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483637_22001%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483637_22001_22005%257d%26fh_refview%3dlister -
hepsiburada.com dan bikaç kez alışveriş yaptım kendi ellerinde olmayan imkanlardan dolayı bazı teslimatlarda gecikme yada hiç gelmeme olabiliyor. arayıp sorcan sonra satın alcan hocam.
-
yunusdogan bunu yazdı
hepsiburada.com dan bikaç kez alışveriş yaptım kendi ellerinde olmayan imkanlardan dolayı bazı teslimatlarda gecikme yada hiç gelmeme olabiliyor. arayıp sorcan sonra satın alcan hocam.
eyvallah hocam olmazsa pazartesi arar tam durumu öğrenirim onlardan bir. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama bahtsız bedevinin önde gideniyim bir yerde :D
-
ürünün fiyatı normal bence ama hepsiburadadan alma bence, değiştimi bilmiyorum ama gecen sene sadece duvar saati alacaktım 7 gün teminat süresi mi ne dediler 3 gün kargolama bilmem ne aradım istemiyorum dedim iptal ettirdim cok gec geliyor hepsi burada urunleri
-
fiyat iyiymiş filtre kahve oluyormu.
edit: oluyormş fiyat çok uygun 160-200 arasıydı baktıklarım bi tenede ben alırım.
HeYeT tarafından 17/Ağu/13 21:04 tarihinde düzenlenmiştir -
HeYeT bunu yazdı
edit: oluyormş fiyat çok uygun 160-200 arasıydı baktıklarım bi tenede ben alırım.
abi önce sen alda sorun çıkmazsa bende alim :P
-
sLeymN bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
kardeş adanaya babam a kan vermek için crafty le sen gelmiştin demi kardeş
-
HeYeT bunu yazdısLeymN bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
evet abi. Baban düzeldi diye duydum ama durumu nasıldır?
-
kan bozuk çıktı demeyin :O
ne güzel lan (:
iyi şeylerle hatırlanmak..
-
sLeymN bunu yazdıHeYeT bunu yazdısLeymN bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
kardeş 1 yılı geçti çok iyi çok şükür tekrar teşekkür ederim mersine yolunuz düşerse ki susanoğlu yapraklıkoyda craftyle karşılaşmıştık o zaman görüşelim gelin buyrun evim size açıktır buralarda bi ihtiyacınız olursa başımın üstünde yeriniz var. :)
-
HeYeT bunu yazdısLeymN bunu yazdıHeYeT bunu yazdısLeymN bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
kardeş 1 yılı geçti çok iyi çok şükür tekrar teşekkür ederim mersine yolunuz düşerse ki susanoğlu yapraklıkoyda craftyle karşılaşmıştık o zaman görüşelim gelin buyrun evim size açıktır buralarda bi ihtiyacınız olursa başımın üstünde yeriniz var. :)
eyvallah abi sağolasın. Baban iyi olsunda gerisi teferruat..