Kahve Makinesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    Macidor bunu yazdı

Hocam makineyi satın almak yerine konsinye seçeneğini düşündünüz mü? Kullandığımdan değil ama aklıma geldi önereyim dedim.

O nedir hocam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı
    Macidor bunu yazdı

Hocam makineyi satın almak yerine konsinye seçeneğini düşündünüz mü? Kullandığımdan değil ama aklıma geldi önereyim dedim.

O nedir hocam

firma gelip makınayı koyuyor sizden bi para almaadan kahvesi suyu vb. herşeyi onlara ait yapılan tüm satışlardan veya aylık belli bir sabit ücret karşılığında ödeme alıyorsunuz

ancak bu iş genelde çok kalabalık hareketli satışın yüksek olduğu yerlerde olur 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    ErastoX bunu yazdı
    Macidor bunu yazdı

O nedir hocam

firma gelip makınayı koyuyor sizden bi para almaadan kahvesi suyu vb. herşeyi onlara ait yapılan tüm satışlardan veya aylık belli bir sabit ücret karşılığında ödeme alıyorsunuz

ancak bu iş genelde çok kalabalık hareketli satışın yüksek olduğu yerlerde olur 

Bizde olmaz hocam 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Yurtdışı gezisi yaptım yeni döndüm, kaldığım lüks ve orta sınıf otellerin neredeyse tamamında franke marka kahve makineleri vardı ve baya verimli çalışıyorlardı. Tabi fiyatlarına baktım yuh dedim. :)

Küçük bile olsa ticari düşünüyorsan ardarda kahve verebilecek  tam otomatik makine alman şart, philips falan olmaz. 

En azından delonghi melitta falan bak.

https://wittenborg.evocagroup.com/en/w100

Wittenborg koydular bizim buraya. Canavar gibi alet, chai tea latte bile yapıyor.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Yurtdışı gezisi yaptım yeni döndüm, kaldığım lüks ve orta sınıf otellerin neredeyse tamamında franke marka kahve makineleri vardı ve baya verimli çalışıyorlardı. Tabi fiyatlarına baktım yuh dedim. :)

Küçük bile olsa ticari düşünüyorsan ardarda kahve verebilecek  tam otomatik makine alman şart, philips falan olmaz. 

En azından delonghi melitta falan bak.

https://wittenborg.evocagroup.com/en/w100

Wittenborg koydular bizim buraya. Canavar gibi alet, chai tea latte bile yapıyor.

7.500 gbp = 450.000 TL İngiltere fiyatı. İthalat ile 600k olur TR fiyatı.

Makine Alman Franke ile aynı seviye cihaz çok iyi iş yeri için.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

horecalar ucuza getiriyor bu ürünleri otellere veriyorlar. horeca firmalarına sordur bi tanıdık varsa sana verebilir. Antalyada isen yardımcı olurum.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 1216 Toplam Mesaj: 17
kahve makinesi