Kahve Makinesi
-
Macidor bunu yazdı
Hocam makineyi satın almak yerine konsinye seçeneğini düşündünüz mü? Kullandığımdan değil ama aklıma geldi önereyim dedim.
O nedir hocam
-
ErastoX bunu yazdıMacidor bunu yazdı
Hocam makineyi satın almak yerine konsinye seçeneğini düşündünüz mü? Kullandığımdan değil ama aklıma geldi önereyim dedim.
O nedir hocam
firma gelip makınayı koyuyor sizden bi para almaadan kahvesi suyu vb. herşeyi onlara ait yapılan tüm satışlardan veya aylık belli bir sabit ücret karşılığında ödeme alıyorsunuz
ancak bu iş genelde çok kalabalık hareketli satışın yüksek olduğu yerlerde olur
-
PanxeR bunu yazdıErastoX bunu yazdıMacidor bunu yazdı
O nedir hocam
firma gelip makınayı koyuyor sizden bi para almaadan kahvesi suyu vb. herşeyi onlara ait yapılan tüm satışlardan veya aylık belli bir sabit ücret karşılığında ödeme alıyorsunuz
ancak bu iş genelde çok kalabalık hareketli satışın yüksek olduğu yerlerde olur
Bizde olmaz hocam
-
qoqo bunu yazdı
Yurtdışı gezisi yaptım yeni döndüm, kaldığım lüks ve orta sınıf otellerin neredeyse tamamında franke marka kahve makineleri vardı ve baya verimli çalışıyorlardı. Tabi fiyatlarına baktım yuh dedim. :)
Küçük bile olsa ticari düşünüyorsan ardarda kahve verebilecek tam otomatik makine alman şart, philips falan olmaz.
En azından delonghi melitta falan bak.
https://wittenborg.evocagroup.com/en/w100
Wittenborg koydular bizim buraya. Canavar gibi alet, chai tea latte bile yapıyor.
-
end bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Yurtdışı gezisi yaptım yeni döndüm, kaldığım lüks ve orta sınıf otellerin neredeyse tamamında franke marka kahve makineleri vardı ve baya verimli çalışıyorlardı. Tabi fiyatlarına baktım yuh dedim. :)
Küçük bile olsa ticari düşünüyorsan ardarda kahve verebilecek tam otomatik makine alman şart, philips falan olmaz.
En azından delonghi melitta falan bak.
https://wittenborg.evocagroup.com/en/w100
Wittenborg koydular bizim buraya. Canavar gibi alet, chai tea latte bile yapıyor.
7.500 gbp = 450.000 TL İngiltere fiyatı. İthalat ile 600k olur TR fiyatı.
Makine Alman Franke ile aynı seviye cihaz çok iyi iş yeri için.
-
horecalar ucuza getiriyor bu ürünleri otellere veriyorlar. horeca firmalarına sordur bi tanıdık varsa sana verebilir. Antalyada isen yardımcı olurum.