Kahve Otomatımı Giydirmeye Çalışıyorum Fikir Lazım
-
Mycity bunu yazdıpiradomim bunu yazdıMycity bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
fiyatlar gerçek fiyatlar sandımda , çok iyiymiş dedim :D
Fiyatlar gerçek hocam :)
bu aletten nerde var :D
Hiç aramana gerek yok benimkini satim : )
şaka bi yanada almak istersen yardımcı olabilirim aldığım yerde 1 tane daha var ben 2750 tl ye aldım sen pazarlık yapabilirsin son kaldığı için 2 bine felan bırakırlar belki
düşündüğün için çokk teşekkür ederim hocam, öğrenci olduğumdan kahve fiyatlarına gitti aklım o yüzden şeettim :D
ama aletin fiyatı iyiymiş, bizim kampüste işlek bi yere koysan kendisini bi kaç ayda amorti eder bu alet
-
piradomim bunu yazdıMycity bunu yazdıpiradomim bunu yazdıMycity bunu yazdıpiradomim bunu yazdı
fiyatlar gerçek fiyatlar sandımda , çok iyiymiş dedim :D
Fiyatlar gerçek hocam :)
bu aletten nerde var :D
Hiç aramana gerek yok benimkini satim : )
şaka bi yanada almak istersen yardımcı olabilirim aldığım yerde 1 tane daha var ben 2750 tl ye aldım sen pazarlık yapabilirsin son kaldığı için 2 bine felan bırakırlar belki
düşündüğün için çokk teşekkür ederim hocam, öğrenci olduğumdan kahve fiyatlarına gitti aklım o yüzden şeettim :D
ama aletin fiyatı iyiymiş, bizim kampüste işlek bi yere koysan kendisini bi kaç ayda amorti eder bu alet
tabi öyle ama kimse koydurtmaz :) kampüse çok sağlam tanıdıklar gerekiyor
-
Mycity bunu yazdı
tabi öyle ama kimse koydurtmaz :) kampüse çok sağlam tanıdıklar gerekiyor
:) aynen hocam, her ne kadar bu lafı sevmesemde
klasik olucak ama " burası Türkiye" :))
-
Çok beğendim, iyiki faceden yazmamışım.
-
Esconda bunu yazdı
Çok beğendim, iyiki faceden yazmamışım.
:D teşekkürler
ama arkadaşlar bana elektronik devre coderi lazım :Dbu makinenin kodları yapmadım bi türlü ürünleri ayarlayamıyorum elektronik kartın sitesine girdim
Mycity tarafından 12/Oca/13 21:48 tarihinde düzenlenmiştir
kartın üzerinde gbcom.it yazıyordu orası italyanca ingilizce çıktı hiç bi bilgi yok download bölümünde pdf ler var ama bendeki makinanın kartlarında gb031 ve lcd panele bağlanan kartta gb032 yazıyordu pdf nin içinde bulamadım bunu programyabilcek varmı aranızda -
TL simgesi rakamın sağında değil solunda olmalı hocam genelde solda oluyor..
-
essan bunu yazdı
ilginç ben hep sağda gördüm ama :D
-
Mycity bunu yazdıessan bunu yazdı
Euro'nun simgesi hep solda hocam TL simgesi ilk başlarda sağda oluyordu merkez bankası durumu açıkladı yavaş yavaş millet boşluk atmadan rakamın solunda yazıyor artık :) istersen araştırabilirsin hocam ben sadece hatırlatmak için yazdım.
-
essan bunu yazdıMycity bunu yazdıessan bunu yazdı
Euro'nun simgesi hep solda hocam TL simgesi ilk başlarda sağda oluyordu merkez bankası durumu açıkladı yavaş yavaş millet boşluk atmadan rakamın solunda yazıyor artık :) istersen araştırabilirsin hocam ben sadece hatırlatmak için yazdım.
eywallah hocam teşekkür ederim ama sağda olması lazım :)
-
iyi giydirmişsin hacu
tosun tarafından 12/Oca/13 23:36 tarihinde düzenlenmiştir