Kahveniyarat.Com Kullanan Var Mı?
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Sütlü menengiç içtin mi hi, içmediysrn gönderim sana böyle alengirli şeyler yerine gerçek kahve içmiş olursun en azındab,
içtim hocam aroması çok güzel onu iyice kavurup çeksek makinede kullanılırmı acaba :D
vazgeçtim mümkün görünmüyo :D
DJ_Alper tarafından 25/Oca/14 22:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Türk kahvesini tek geçerim gerisi davul zurna...
-
DJ_Alper bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Sütlü menengiç içtin mi hi, içmediysrn gönderim sana böyle alengirli şeyler yerine gerçek kahve içmiş olursun en azındab,
içtim hocam aroması çok güzel onu iyice kavurup çeksek makinede kullanılırmı acaba :D
vazgeçtim mümkün görünmüyo :D
Makinayı çöpe atan gerek menengiçi ondan yapman için, :)
-
SDANACI bunu yazdı
Türk kahvesini tek geçerim gerisi davul zurna...
türkiyedeki bir kaç markayı istisna tutarak türk kahvesi diye içirdikleri o iğrenç bayat şeyleri mi kast ediyorsun?
hoca hayat kısa ufkunu aç tatmadan denemeden bilemezsin
sonuç olarak türk kahvesi türkiyede üretilmiyr sadece çekim i kalın
-
DJ_Alper bunu yazdıtorf bunu yazdı
o makinenin yanına birde bunu al süper, iriliğini falan ayarlayabiliyorsun öğütülürken http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=mtdelkg79&categoryid=237199&sku=MTDELKG79
bahsettiğin siteyi bilmiyorum yalan dolan gibi geldi
pahalı ya :D aslında çekirdek alıp öğütüp içmek lazımda
tchiboda istediğin kahveri seçiyorsun hangi makinede kullanacağını söylüyorsun öğğütüp veriyorlar da tchibo uzak bana
sitede şu var hocam çikolata tadı fındık tadı vs biliyorsun normalde bunların esansları var bu adalar kahveyi tekrar işliyormu?
biraz pahalı geldi 250 gr 17 tl normalde 11 e geliyo tchiboda çektirsende alsanda
facebookdan ulaştım siteye yorumlar güzel ama bilmiyorum
kullanan varmı ona göre si geçeyim mındar olmasın amk
Ben de o aletten alacaktım ama kullananlar stabil öğütmediğini french press için uygun olabileceğini ama espresso için iyi olmadığını onun yerine Sözen el değirmeni kullanılmasını tavsiye ettler. Ben de el değirmeni ile öğüterek içenlerdenim. Öğütüldükten sonra hızla kokusu-tadı gidiyor. Tavsiyem kesin el değirmeni veya öğütücü alın. Tchibo, Starbucks ve kahvedünyasından kahve aldım, en tazesi tchibo. Şu siteyi de çok tavsiye ediyorlar deneyecem yakında :)
http://www.baristasepeti.com/
-
yorumumu yazayım
dün elime geçti arkadaşlar aromadan bahsediyorlar ya hiç bir tat yok + olarak daha acı :)
espresso makinesi için çekin dedim sanırım kalın çekmişler makineyi azdaha bozuyorduk
bugün aradım ilgi alaka 10 numara ürünü tekrar geri gönderecem onlara inceleyeceklermiş amk :)
yarak kürek iş yapıyorlar ilgi alaka 10 numara ama ürün kalitesi bizim burdaki kahveciyle aynı
-
çok yetersiz ne olduğu belli olmayan kahve çeşitleri falan filan, ben şey bekledim böyle ilginç baharatlar, ilginç aromalar falan olur. yok düz kahve arasından seç çektir gönder.
sevmedim.