folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Kahveniyarat.Com Kullanan Var Mı?

Kahveniyarat.Com Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Sütlü menengiç içtin mi hi, içmediysrn gönderim sana böyle alengirli şeyler yerine gerçek kahve içmiş olursun en azındab,

içtim hocam aroması çok güzel onu iyice kavurup çeksek makinede kullanılırmı acaba :D

vazgeçtim mümkün görünmüyo :D

DJ_Alper tarafından 25/Oca/14 22:59 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SDANACI
    SDANACI's avatar
    Erkek

Türk kahvesini tek geçerim gerisi davul zurna...

All is well !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Sütlü menengiç içtin mi hi, içmediysrn gönderim sana böyle alengirli şeyler yerine gerçek kahve içmiş olursun en azındab,

içtim hocam aroması çok güzel onu iyice kavurup çeksek makinede kullanılırmı acaba :D

vazgeçtim mümkün görünmüyo :D

Makinayı çöpe atan gerek menengiçi ondan yapman için, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    SDANACI bunu yazdı

Türk kahvesini tek geçerim gerisi davul zurna...

türkiyedeki bir kaç markayı istisna tutarak  türk kahvesi diye içirdikleri o iğrenç bayat şeyleri mi kast ediyorsun?

hoca hayat kısa ufkunu aç tatmadan denemeden bilemezsin

sonuç olarak türk kahvesi türkiyede üretilmiyr sadece çekim i kalın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    torf bunu yazdı

o makinenin yanına birde bunu al süper, iriliğini falan ayarlayabiliyorsun öğütülürken http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=mtdelkg79&categoryid=237199&sku=MTDELKG79

bahsettiğin siteyi bilmiyorum yalan dolan gibi geldi

pahalı ya :D aslında çekirdek alıp öğütüp içmek lazımda

tchiboda istediğin kahveri seçiyorsun hangi makinede kullanacağını söylüyorsun öğğütüp veriyorlar da tchibo uzak bana

sitede şu var hocam çikolata tadı fındık tadı vs biliyorsun normalde bunların esansları var bu adalar kahveyi tekrar işliyormu? 

biraz pahalı geldi 250 gr 17 tl normalde 11 e geliyo tchiboda çektirsende alsanda

facebookdan ulaştım siteye yorumlar güzel ama bilmiyorum

kullanan varmı ona göre si geçeyim mındar olmasın amk

Ben de o aletten alacaktım ama kullananlar stabil öğütmediğini french press için uygun olabileceğini ama espresso için iyi olmadığını onun yerine Sözen el değirmeni kullanılmasını tavsiye ettler. Ben de el değirmeni ile öğüterek içenlerdenim. Öğütüldükten sonra hızla kokusu-tadı gidiyor. Tavsiyem kesin el değirmeni veya öğütücü alın. Tchibo, Starbucks ve kahvedünyasından kahve aldım, en tazesi tchibo. Şu siteyi de çok tavsiye ediyorlar deneyecem yakında :)

http://www.baristasepeti.com/

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yorumumu yazayım

dün elime geçti arkadaşlar aromadan bahsediyorlar ya hiç bir tat yok + olarak daha acı :)

espresso makinesi için çekin dedim sanırım kalın çekmişler makineyi azdaha bozuyorduk

bugün aradım ilgi alaka 10 numara ürünü tekrar geri gönderecem onlara inceleyeceklermiş amk :) 

yarak kürek iş yapıyorlar ilgi alaka 10 numara ama ürün kalitesi bizim burdaki kahveciyle aynı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

çok yetersiz ne olduğu belli olmayan kahve çeşitleri falan filan, ben şey bekledim böyle ilginç baharatlar, ilginç aromalar falan olur. yok düz kahve arasından seç çektir gönder. 

sevmedim.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 2492 Toplam Mesaj: 18