Kahveyi Değil Camiyi Taşıdılar
-
amk hele yeni cami açma sebebine baq kahvede pişpirik oynarken kalkıp 500-600 m camiye gidip namaz kılmak zor gelio die 60 milyar (galiba) harcıolar amk ne salak iş yaaaaaa
-
demek ki biri camilerden birinin yanına kahve açsa zengin olurdu:D
-
la biz Trabzon'luyuz aq yaparız. Ordan tip tip yorumlar yapmayın. Sonuca bakın. Kılmayanlar da kılıyo, herkese bi heves gelmiş işte. Ne güzel.
-
o paraya okul yapsalar veya mevcut okulu genisletseler, bilgisayar laboratuvari kursalar, biyoloji veya kimya laboratuvari kursalar
yillar sonra soyle bir haber okur olurduk "karadeniz in x koyunden cikan bilim adamlari", "karadenizin x koyunden cikan doktorlar tip dunyasinda bir ilki basardilar", "karadenizin x koyunden cikan bilgisayar muhedisleri microsofta rakip oldular" gibi o zaman daha bir gurur duyardik.
simdi kalkmis millet helal olsun adamlara kahveyi degilde camiyi tasimislar daha cok insan namaz kiliyor diyerek gurur duymaktalar.
sizce hangisi olsaydi gurur duyardiniz.
bunu yazidan bile underzero camiye karsidir, dinsizdir diyebilecek insanlar cikacaktir, onlarada g.tumle guler, ..... davul caldiririm. tovbe tovbe
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------aklıma gelen bir kac soru var. Usengeclıkten bence musrıflık yapıp yenı camı yaptıran bu sahsıyetler 4 ayda 60bin ytl harcayarak camı yaptırıken neden aynı hassasıyet okullarada gosterılmez sonra egıtımsızlıkten sıkayet ederız? 60bın ytl ye 2 katlı camı yaptırılabılıyor ıse pekala soyle guzel bır okulda yapıla bılrıdı bence.
Not: kımse dusunceme katılmak zorunda degıldır. elestırmek ısteyen ler saygı cercevesını kaybetsın lutfen.
-----------------------------dostum orda yeterince okul war zaten..köy dedikleri yerde lise bile war..merak etme sen..adamalrın parası war yaptıryo sizene..herşey suçmu..arazi yapısınını nasıl oldğnu biliyomsn orda??..o kadar yaşlı war..adam ibadeti için vermiş parayı yaptırmış bu akdar basit..diğerleri gibi caminin malalrını çalmıyoz en azından .yada devletin yaptırdığı sokak lambalarını:)
kemal sunal in filmi vardi aziz nesinin yazdigi "zubuk" o aklima geldi nedensiz yere. o filmi izleyenler bilir zubuk un dalavereci biri oldugunu. soyle bir diyalog geciyordu orda secim arefesinde ogretmen ile zubuk halka sesleniyor.
ogretmen: arkadaslar okul yaptiralim
zubuk : hayir cami yaptiralim
o: arkadaslar ibadet evde de yapilabilir ama bilim evde ogrenilmez
z: neee dindar insanlarimin cami yaptirmasina karsi mi cikiyorsun
o: ne alaka okul onemlidir demek istiyorum (bunun gibi birseydi)
z: ben musluman mahallesinde salyangoz sattirmaaaammmmsonuc mu zubuk kazanir yaptigi konusmalarla nebze gore serbetle, once belediye sonra milletvekili sonra basbakan olur gozu cumhurbaskanligindadir
-
underzero bunu yazdı:
Dina_Kaki bunu yazdı:
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------aklıma gelen bir kac soru var. Usengeclıkten bence musrıflık yapıp yenı camı yaptıran bu sahsıyetler 4 ayda 60bin ytl harcayarak camı yaptırıken neden aynı hassasıyet okullarada gosterılmez sonra egıtımsızlıkten sıkayet ederız? 60bın ytl ye 2 katlı camı yaptırılabılıyor ıse pekala soyle guzel bır okulda yapıla bılrıdı bence.
Not: kımse dusunceme katılmak zorunda degıldır. elestırmek ısteyen ler saygı cercevesını kaybetsın lutfen.
-----------------------------dostum orda yeterince okul war zaten..köy dedikleri yerde lise bile war..merak etme sen..adamalrın parası war yaptıryo sizene..herşey suçmu..arazi yapısınını nasıl oldğnu biliyomsn orda??..o kadar yaşlı war..adam ibadeti için vermiş parayı yaptırmış bu akdar basit..diğerleri gibi caminin malalrını çalmıyoz en azından .yada devletin yaptırdığı sokak lambalarını:)
kemal sunal in filmi vardi aziz nesinin yazdigi "zubuk" o aklima geldi nedensiz yere. o filmi izleyenler bilir zubuk un dalavereci biri oldugunu. soyle bir diyalog geciyordu orda secim arefesinde ogretmen ile zubuk halka sesleniyor.
ogretmen: arkadaslar okul yaptiralim
zubuk : hayir cami yaptiralim
o: arkadaslar ibadet evde de yapilabilir ama bilim evde ogrenilmez
z: neee dindar insanlarimin cami yaptirmasina karsi mi cikiyorsun
o: ne alaka okul onemlidir demek istiyorum (bunun gibi birseydi)
z: ben musluman mahallesinde salyangoz sattirmaaaammmmsonuc mu zubuk kazanir yaptigi konusmalarla nebze gore serbetle, once belediye sonra milletvekili sonra basbakan olur gozu cumhurbaskanligindadir
underzero dostum çok güzel yazmışsın. ama bu vatanda sen ve senin gibi düşünenler öğretmenin halinden beter oldular. Bu konular konuşulurken aklıma şöyle bir soru geldi. Osmanlı zamanında padişahlar mükemmel bir eğitimden geçer, o şekilde tahta otururlardı. Birden fazla yabancı dil bilirler, fen ve sosyal bilimleri çok iyi durumda olurlardı. Şimdi devlet gücünü ve iktidarı elinde tutanlara baktığımızda üniversite mezunu olduğu bile meçhuller. Kendisi ilim, irfan sahibi olmayanın tebaasının ilimi, irfanı düşünmesi mümkünmü? -
karadeniz rulz :D :D
-
heves işte millet kılıyor :D yeni olduğundan deniyolardir bir süre sonra onlarda kılmaz
camininde kahveninde dewamlı müşterisi vardır muhakkak :D