Kairos Battı
-
çok iyi oldu.
buna inanan çok aklı selim tanıdıklarım vardı. sistemin dolandırıcılık olduğuna inandıramadım. verilerin boş olduğuna inandıramadım.
inşaallah yüksek miktarda zarar ederler de akılları başlarına gelir.
-
Beyler malum kandırılmayı hevesle bekleyen insanlar var. Yeter ki ucuz şekilde kazanılacak paradan ve menfaatten bahset. Karakterleri bile değişiyor.
Yabancıya gitmesin la para, sektör müsaitken biriniz de kurun şöyle yeni bir cazibeli piramit sistem tarikat kalkınsın :)
En kötü ibret olsun diye sosyal yardım kuruluşlarına kuvvetli bir bağış yaparsınız...
-
Battı=Doydu (Yeni isimlerle devam edecek.)
-
bizim millet s..lmeden anlamıyo paranın kolay kazanılmayacağını ama ne değişicek hiçbirşey, nasıl öncekiler gitti bunlar geldi, şimdi de gelir bitanesi gene bi hoplatır bunları filan fistan işte :)
bu millet gerçekten bu kadar saf mı arkadaş ya ..
-
2017 de bitecek diye haberler çıkmasa, daha bir çok kişi bu sisteme dahil olacaktı.
-
2017 de bitecek diye haberler çıkmasa, daha bir çok kişi bu sisteme dahil olacaktı.
-
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
tam olarak sistem neydi ve nasıl işliyordu biri anlatabilir mi?
Avatraındaki gibi :D
-
Kapitalizmin özü budur arkadaşlar.. Sömürülenler ve una rıza gösterenler oldukça bu "düzen" devam eder krizlerle.. Bir zincir çöker ( en tepedekiler kendini kurtarır ) diğeri başlar.. bir zincir diğeriyle savaşır yine olan yoksul halkın evlatlarına olur.. Sonuçta olacak olan bellidir.. Çöküş..
-
Garibanın kaldırıp tepedekinin zengin edildiği bir sistem. Bence bunun önünü kesmesi gerek yetkililerin.
-
Benimde bi ark vardi bu zincire uye ama adi baskaydi sanirim mega holdingteydi. 1 sene once yazdim ettim inkar etti.simdi 1 sene gecti ve parani geri alabildinmi diye soracaktim facebooktan adam beni arkadasliktan cikarmis :-D ahahaha neyse gereksiz adamdi zaten