Kairos Battı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

çok iyi oldu.

buna inanan çok aklı selim tanıdıklarım vardı. sistemin dolandırıcılık olduğuna inandıramadım. verilerin boş olduğuna inandıramadım.

inşaallah yüksek miktarda zarar ederler de akılları başlarına gelir.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Beyler malum kandırılmayı hevesle bekleyen insanlar var. Yeter ki ucuz şekilde kazanılacak paradan ve menfaatten bahset. Karakterleri bile değişiyor.

Yabancıya gitmesin la para, sektör müsaitken biriniz de kurun şöyle yeni bir cazibeli piramit sistem tarikat kalkınsın :)

En kötü ibret olsun diye sosyal yardım kuruluşlarına kuvvetli bir bağış yaparsınız...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Battı=Doydu (Yeni isimlerle devam edecek.)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

bizim millet s..lmeden anlamıyo paranın kolay kazanılmayacağını ama ne değişicek hiçbirşey, nasıl öncekiler gitti bunlar geldi, şimdi de gelir bitanesi gene bi hoplatır bunları filan fistan işte :)

bu millet gerçekten bu kadar saf mı arkadaş ya ..

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

2017  de bitecek diye haberler çıkmasa, daha bir çok kişi bu sisteme dahil olacaktı. 

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

2017  de bitecek diye haberler çıkmasa, daha bir çok kişi bu sisteme dahil olacaktı. 

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı

tam olarak sistem neydi ve nasıl işliyordu biri anlatabilir mi?

Avatraındaki gibi :D

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Kapitalizmin özü budur arkadaşlar..  Sömürülenler ve una rıza gösterenler oldukça bu "düzen" devam eder krizlerle.. Bir zincir çöker ( en tepedekiler kendini kurtarır ) diğeri başlar.. bir zincir diğeriyle savaşır  yine olan yoksul halkın evlatlarına olur.. Sonuçta olacak olan bellidir.. Çöküş.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

Garibanın kaldırıp tepedekinin zengin edildiği bir sistem. Bence bunun önünü kesmesi gerek yetkililerin. 

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Benimde bi ark vardi bu zincire uye ama adi baskaydi sanirim mega holdingteydi. 1 sene once yazdim ettim inkar etti.simdi 1 sene gecti ve parani geri alabildinmi diye soracaktim facebooktan adam beni arkadasliktan cikarmis :-D ahahaha neyse gereksiz adamdi zaten

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 4747 Toplam Mesaj: 23
kairos