Kaisedon Framework [PHP]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Hocam allah rızası icin githuba koy şunu gozunu seveyim :D incelemek icin her seferinde indirmeye uğraşıyorum

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hocam yeminle dhmm username ile var github da.

Once dedim 1.0.1 i bitireyim.

Atacam da comments diye bir sey yok icinde :)

Ama atacam tabiki. Simdi video ile ugrasiyorum mk gece gece yukledim iyi guzel auto-scale yapiyordu simdi hava aliyor :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Ama atacam tabiki. Simdi video ile ugrasiyorum mk gece gece yukledim iyi guzel auto-scale yapiyordu simdi hava aliyor :)

Hocam bir de ricam olacak dikkate alırmısın bilemem. Yazın güzel bir websitesi hazırlamak istiyorum şöyle en ince ayrıntısına kadar uğraşıp ilk göz ağrım olacak bişi malum hep amatör gibi oldu okul yüzünden.

Bootstrap uyumu (haliyle) jquery uyumu (incelemedim ama) mvc tarzı iskelet sistemi en ön planda olsun. Bir de üyelik yönetiminde online üyeler falan bunlara bir kolaylık getirirse çok iyi olur. 

Bu frameworku kullanacam o yüzden sipariş edim dedim :D

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı

Hocam bir de ricam olacak dikkate alırmısın bilemem. Yazın güzel bir websitesi hazırlamak istiyorum şöyle en ince ayrıntısına kadar uğraşıp ilk göz ağrım olacak bişi malum hep amatör gibi oldu okul yüzünden.

Bootstrap uyumu (haliyle) jquery uyumu (incelemedim ama) mvc tarzı iskelet sistemi en ön planda olsun. Bir de üyelik yönetiminde online üyeler falan bunlara bir kolaylık getirirse çok iyi olur. 

Hocam arkaslarin dediklerini tek-tek dikkate alacagim. Hepsini ayni anda degistirmek mumkun olmuoyr maalesef.

Ben su anda bununla basit bir e-shop yaziyorum. Ilerledikce o su bu lazim oluyor ekliyorum. Arada da boyle doc video fln atiyom nete.

Tabi version changes de var ama jquery uyumunu elbette yapacagim

sagolasin onerilerin icin

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    dhmm bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı

Hocam arkaslarin dediklerini tek-tek dikkate alacagim. Hepsini ayni anda degistirmek mumkun olmuoyr maalesef.

Ben su anda bununla basit bir e-shop yaziyorum. Ilerledikce o su bu lazim oluyor ekliyorum. Arada da boyle doc video fln atiyom nete.

Tabi version changes de var ama jquery uyumunu elbette yapacagim

sagolasin onerilerin icin

hemsom eger istersen senle bi template paylasayim. kodlarini ona giydircek gibi yap.

http://themeforest.net/item/flat-responsive-admin-template/4354008?WT.ac=solid_search_item&WT.seg_1=solid_search_item&WT.z_author=eakroko benm cok hosuma giden ve satinda aldigim bir template.

http://theme.eakroko.de/flat den girersen life demo ya daha rahat bakabilirsinm.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hemso bu template kaisedona giydirilebilir sikinti olmaz :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

VER : 1.0.2 (beta) [18-2-2014]

Kaisedon'un 1.0.2 (beta) versiyonu yayinladim indirebilirsiniz

**(1.0.2 [beta])YENI OZELLIKLER:

AutoLoader -> IStediginiz kutuphanelerinizi auto load ile bastan yukleyebilirsiniz

GlobalVars -> Tum yazilimda global olarak kullanabileceginiz degiskenleri tutan container

HTMLHelper -> Gelismis olmamakla birlikte HTML yardimci PHP deki arraylari list olarak yazdirma, Img yazdirma fln...

KAIJS -> Onceden yuklenmis bir jquery versiyonunu kullanarak( kaisedonun icinde olan jquery) Kaisedon JS kutuphanesini calistirabileceginiz bir ozellik. Simdilik sadece PHP icine yazdiginiz fonksiyonlari hazir olan GetAJAX fonksiyonu ile cikti alabilirsiniz. Yada belirttiginiz bir html container orn. #menu icine liste halinde menunuzu cekebilirsiniz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Kaisedon twitter adresi de bu arkadaslar

https://twitter.com/kaisedonfrmwrk

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı

Ilk videoyu ekledim arkadaslar...

http://kaisedon.com/index.php?page=videos&vid=simplestaticpage

Bende ilk başta hata veriyordu.  AutoLoad metodunu static yapınca düzeldi. 

<?php
    if ( !defined('SECURITYKEY')) die ('Direct access not allowed.');
    class AutoLoader
    {
    	private function __construct(){}
    	public static function AutoLoad()
    	{
    		//Class loading
    		//$this->app->LoadClass('class.Test');
    		//Setting global vars
    		//GlobalVars::Add("KAI_VAR",0);	
    	}	

}

?>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    shock56 bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı

Ilk videoyu ekledim arkadaslar...

http://kaisedon.com/index.php?page=videos&vid=simplestaticpage

Bende ilk başta hata veriyordu.  AutoLoad metodunu static yapınca düzeldi. 

Statik olmasi gerekiyordu onun hocam anlasilan update ederken Autoloaderi mi unuttum ne :) . Ztn cagirirken de statik olarak cagiriyorum. Iyi ki soyledin :) Sagol.

Toplam Hit: 2447 Toplam Mesaj: 24