Kaisedon Framework [PHP]
-
Hocam allah rızası icin githuba koy şunu gozunu seveyim :D incelemek icin her seferinde indirmeye uğraşıyorum
-
Hocam yeminle dhmm username ile var github da.
Once dedim 1.0.1 i bitireyim.
Atacam da comments diye bir sey yok icinde :)
Ama atacam tabiki. Simdi video ile ugrasiyorum mk gece gece yukledim iyi guzel auto-scale yapiyordu simdi hava aliyor :)
-
dhmm bunu yazdı
Ama atacam tabiki. Simdi video ile ugrasiyorum mk gece gece yukledim iyi guzel auto-scale yapiyordu simdi hava aliyor :)
Hocam bir de ricam olacak dikkate alırmısın bilemem. Yazın güzel bir websitesi hazırlamak istiyorum şöyle en ince ayrıntısına kadar uğraşıp ilk göz ağrım olacak bişi malum hep amatör gibi oldu okul yüzünden.
Bootstrap uyumu (haliyle) jquery uyumu (incelemedim ama) mvc tarzı iskelet sistemi en ön planda olsun. Bir de üyelik yönetiminde online üyeler falan bunlara bir kolaylık getirirse çok iyi olur.
Bu frameworku kullanacam o yüzden sipariş edim dedim :D
-
by_Tet bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Hocam bir de ricam olacak dikkate alırmısın bilemem. Yazın güzel bir websitesi hazırlamak istiyorum şöyle en ince ayrıntısına kadar uğraşıp ilk göz ağrım olacak bişi malum hep amatör gibi oldu okul yüzünden.
Bootstrap uyumu (haliyle) jquery uyumu (incelemedim ama) mvc tarzı iskelet sistemi en ön planda olsun. Bir de üyelik yönetiminde online üyeler falan bunlara bir kolaylık getirirse çok iyi olur.
Hocam arkaslarin dediklerini tek-tek dikkate alacagim. Hepsini ayni anda degistirmek mumkun olmuoyr maalesef.
Ben su anda bununla basit bir e-shop yaziyorum. Ilerledikce o su bu lazim oluyor ekliyorum. Arada da boyle doc video fln atiyom nete.
Tabi version changes de var ama jquery uyumunu elbette yapacagim
sagolasin onerilerin icin
-
dhmm bunu yazdıby_Tet bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Hocam arkaslarin dediklerini tek-tek dikkate alacagim. Hepsini ayni anda degistirmek mumkun olmuoyr maalesef.
Ben su anda bununla basit bir e-shop yaziyorum. Ilerledikce o su bu lazim oluyor ekliyorum. Arada da boyle doc video fln atiyom nete.
Tabi version changes de var ama jquery uyumunu elbette yapacagim
sagolasin onerilerin icin
hemsom eger istersen senle bi template paylasayim. kodlarini ona giydircek gibi yap.
http://themeforest.net/item/flat-responsive-admin-template/4354008?WT.ac=solid_search_item&WT.seg_1=solid_search_item&WT.z_author=eakroko benm cok hosuma giden ve satinda aldigim bir template.
http://theme.eakroko.de/flat den girersen life demo ya daha rahat bakabilirsinm.
-
Hemso bu template kaisedona giydirilebilir sikinti olmaz :)
-
VER : 1.0.2 (beta) [18-2-2014]
Kaisedon'un 1.0.2 (beta) versiyonu yayinladim indirebilirsiniz
**(1.0.2 [beta])YENI OZELLIKLER:
AutoLoader -> IStediginiz kutuphanelerinizi auto load ile bastan yukleyebilirsiniz
GlobalVars -> Tum yazilimda global olarak kullanabileceginiz degiskenleri tutan container
HTMLHelper -> Gelismis olmamakla birlikte HTML yardimci PHP deki arraylari list olarak yazdirma, Img yazdirma fln...
KAIJS -> Onceden yuklenmis bir jquery versiyonunu kullanarak( kaisedonun icinde olan jquery) Kaisedon JS kutuphanesini calistirabileceginiz bir ozellik. Simdilik sadece PHP icine yazdiginiz fonksiyonlari hazir olan GetAJAX fonksiyonu ile cikti alabilirsiniz. Yada belirttiginiz bir html container orn. #menu icine liste halinde menunuzu cekebilirsiniz
-
-
dhmm bunu yazdı
Ilk videoyu ekledim arkadaslar...
http://kaisedon.com/index.php?page=videos&vid=simplestaticpage
Bende ilk başta hata veriyordu. AutoLoad metodunu static yapınca düzeldi.
<?php if ( !defined('SECURITYKEY')) die ('Direct access not allowed.'); class AutoLoader { private function __construct(){} public static function AutoLoad() { //Class loading //$this->app->LoadClass('class.Test'); //Setting global vars //GlobalVars::Add("KAI_VAR",0); } } ?> -
shock56 bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Ilk videoyu ekledim arkadaslar...
http://kaisedon.com/index.php?page=videos&vid=simplestaticpage
Bende ilk başta hata veriyordu. AutoLoad metodunu static yapınca düzeldi.
Statik olmasi gerekiyordu onun hocam anlasilan update ederken Autoloaderi mi unuttum ne :) . Ztn cagirirken de statik olarak cagiriyorum. Iyi ki soyledin :) Sagol.