Kaka Private Disk V3.10
-
fodler protectora bakayım bi lazım bole bişi
-
bu private disk bi ise yaramiyorki, aciyon yeni bi DISK, sifre koyun.. sonra "bilgisayarima" girdinmi istedigin gibi DISK'i aciyon, sifre fln gerekmiyo, neye yariyorki o zmn..?
-
:) hocam şimdi bak..
yeni bir disk oluşturup şifre koyuyorsun ya. Program açık olduğu sürece o diske erişebiliyorsun. Ancak o programı kapattığında oluşturduğun sanal disk kayboluyor yani erişemiyorsun. Taa ki programı tekrar açıp şifreyi girdikten sonra o sanal sürücü ortaya çıkıyor. Bir nevi bir partitionu gizleyip göstermek olarak düşünebilirsin..
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------:) hocam şimdi bak..
yeni bir disk oluşturup şifre koyuyorsun ya. Program açık olduğu sürece o diske erişebiliyorsun. Ancak o programı kapattığında oluşturduğun sanal disk kayboluyor yani erişemiyorsun. Taa ki programı tekrar açıp şifreyi girdikten sonra o sanal sürücü ortaya çıkıyor. Bir nevi bir partitionu gizleyip göstermek olarak düşünebilirsin..
-----------------------------keske dedigin gibi olsa hocam..:)
program kapali suan ama disk hala gozukuyor..:) ve rahatliklada giriliyor, programi acmak icin sire koydum, bide diskede sifre koydum, ama programi kapatiyom yinede erisbiliniyor sadece bi tiklamayala bilgisayarimdan...
benim pcdemi sorun var yoksa..?
-
tmmdir hocam unregistered'di ondan calismiyordu, suan registered olarak gozukuyom ve calisiyor..:)
saol..
-
Tek tek adımları söyleyeyim..
new disk butonuna bas. çıkan formdan disk ismini, harfini ve hangi partitondan kullanacağını seç. aşağıda bi checkbox var.onu işaretle ve şifreni gir.disk şimdi listeye eklendi sutatus closed ise bilgisayarımdan ulaşamazsın..diski seçip open disk butonuna bas.şifreyi isteyecektir. doğru şifre girildiyse erişebilrsin ve status de open olacak. istersen diski seçip close diyerek de o diski kapatırsın ve erişim kapanır..
-
tamam hoca o zaman :)