folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kalbi Olanlar Okumasın Plis!!!!.)

Kalbi Olanlar Okumasın Plis!!!!.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

Sonunda cep telefonu için de prezervatif yaptılar!..

3534046.gif

Hemen hemen her cep telefonu su ve kirden dolayı zarar görüyor.İşte!..”Güvenilir ortağınız artık tehlikede değil!” sloganıyla web sitelerinde boy gösteren bir Alman şirket buna bir çözüm getirdi ve cep telefonları için su,ter ve kan geçirmeyen “prezevatifler” üretti.

Bu prezervatiflerin kullanımının normal prezervatiflerin kullanımından aslında hiçbir farkı yok:Telefonunuzun altına prezervatifi yerleştirin ve aşağı doğru kıvırın.Bu kadar!

Bu ürünün arka planındaki “beyin”,Rogier van Camp,bu fikrin aklına Fransa’da yüzme havuzunu boyarken geldiğini söylüyor.Asıl işi,cep telefonunu sürekli yanında taşımasını gerektirmuş;fakat telefonu kirli elleriyle temiz tutması da bu koşullar altında imkansız hale geliyor tabii ki..İşte o gün Rogier van Camp’in aklında “fikir” oluşuyor veee prezervatifin bunun tek çözümü olduğuna karar veriyor. :%29

Van Camp,bu koruma kalkanının aynı zamanda normal bir prezervatif olarak da kullanılabileceğini söylüyor.Üretmiş oldukları lateks,normal lateksten 17 kat daha dayanıklı ve kendi boyutundan 7 kat daha fazla esnekliğe sahip.

Tek sorun şu ki;cep telefonu için üretilen bu prezervatifler %3lük bir ses kalite kaybına neden oluyor.(alintidir)

Hayat Bizi 61 kenara...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    biz şeye bulamıyoz telefona nirden alak :D:D:D:D ( daha 16 yaşındayım çaktırmayın )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

geçen haftalarda biri bi konu açmıştı hatta aynısını fotoğraf makinasında falanda kullanmıştı

bu arada kalple ne alaka annamadım telefonda prezervatifi görünce heyecanlanan müritlermi var yoksa aramızda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bilmiom bunu yazdı:
    -----------------------------
    biz şeye bulamıyoz telefona nirden alak :D:D:D:D ( daha 16 yaşındayım çaktırmayın )

Harbiden boyle bır derdın varsa kargoyla gonderıyım ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

ecstatic... cok bılmıslık yapma bnce!!!!!!!

yoksa zoruna mı gıttı allalalal snane ya!!! sn de ac konunu ne istersn yaz aq... 

Hayat Bizi 61 kenara...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ecstatic_60 bunu yazdı:

geçen haftalarda biri bi konu açmıştı hatta aynısını fotoğraf makinasında falanda kullanmıştı

bu arada kalple ne alaka annamadım telefonda prezervatifi göünce heyecanlanan müritlermi var yoksa aramızda

hani bir ilk gibi bişey ya ondan kalp olayını güddü arkadaş galiba yalnız hadi kalbi olanlar okumasın diyorsunda plis!!!! gibi bir kroluğu niye yaparsın değilmi :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    karahanx bunu yazdı:

ecstatic... cok bılmıslık yapma bnce!!!!!!!

yoksa zoruna mı gıttı allalalal snane ya!!! sn de ac konunu ne istersn yaz aq... 

hacı ne bu hiddet ? konu açtıysan eleştiriyede saygı duyacaksın. patlama birden. önce Türkçe yaz sonra o kelimeler arasındaki harfleri yutma. eleştiriyede açık ol.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek
    HACI  arada yesllıkte olcak demı yane hem sna gore (kro)lksa o ayrı ...

Hayat Bizi 61 kenara...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    normal prezervatifi geçirsekte aynı işlevi görür bence :) extra kılıfa gerek yok.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Bunun cilek kokulusu varmi?

:D:D

I find your lack of faith disturbing.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek