folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaldıgım Oteli Nasil Kaziklayabilrim

Kaldıgım Oteli Nasil Kaziklayabilrim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    yeri gelmişken açıklayayım. bu konuları açan ben değilim. benim dallama bi kuzen var. o açmış şifrelerim pc nin üstünde olur genelde araklamış. Ben bu konu yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. (Otelci) oldum. Ama kısa sürdü. aslında ben memnundum ama. renegaliaden versene benim (Otelci) lakabını geriye. ben özdeşleşmiştim :) valla billa.

Sade Üye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

ne dengesiz adamsin lan taa izmirde otele gidiyosun ve su yazdiklarina bak salata ve kofteye 25 ytl aldi diye hayiflaniyosun o zmana ogrenci pansiyonuna git arkadasim.otelci bi arkadasim varama sen yerken sadece kofte ekmegii yemiyosun elektrigini sen kullaniyosun ve senin icin kullaniyolar

suyu sen kullaniyosun ve senin icin kullaniyolar her aksam carsaflarin degisiyo emanetini tutuyolar senden sorumlu adamlar bi kaybolsan otel riske girero otelin vergisini bi dusun 25 ytl gene iyimis antalyada gelde bi raki balik yap bakalim bi meyhanede ayrica sunuda iyi oku bilmedigin yerde herseye mahkumsun bu kadar cok konu acmana gerek yoktu ve bencede yok gir kamil koca bilet saatlerini ogren alala 

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    st_anger_07 bunu yazdı:
    -----------------------------

ne dengesiz adamsin lan taa izmirde otele gidiyosun ve su yazdiklarina bak salata ve kofteye 25 ytl aldi diye hayiflaniyosun o zmana ogrenci pansiyonuna git arkadasim.otelci bi arkadasim varama sen yerken sadece kofte ekmegii yemiyosun elektrigini sen kullaniyosun ve senin icin kullaniyolar

suyu sen kullaniyosun ve senin icin kullaniyolar her aksam carsaflarin degisiyo emanetini tutuyolar senden sorumlu adamlar bi kaybolsan otel riske girero otelin vergisini bi dusun 25 ytl gene iyimis antalyada gelde bi raki balik yap bakalim bi meyhanede ayrica sunuda iyi oku bilmedigin yerde herseye mahkumsun bu kadar cok konu acmana gerek yoktu ve bencede yok gir kamil koca bilet saatlerini ogren alala 

-----------------------------
    forumua z çok takip etseydin bu konunun benim açmadığımı biliyor olurdun :) kapişş

Sade Üye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Öteldeki Klimanın Kumandasını Alsan Yeter. En Az 30 $:D (: veya klimayıda bozabılırsın ıstıyorsan anlatabılırım :D
Toplam Hit: 4978 Toplam Mesaj: 35