folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kalem Destekleyen Laptop

Kalem Destekleyen Laptop

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

kalem gelmiyor bunda gördüğüm kadarıyla hocam.  aksesuar kısmında yazardı gelse. bütçen 900 eur civarı sanırım. o civarlara dokunaçlı ekranı olan thinkpad alabilirsin. 99% kalemle geliyolar ve kendi içinde kalem yuvası var kalemi kaybetme ihtimali düşer çocuğun

surface ve surface laptop olayı da şeyden ya: bu adamlar ilk surface diye ürün çıkardı, surface sadece tabletti. sonra ucuzunu çıkardılar (surface go). sonra surface laptop çıkardılar. tablet olmadığı belli olsun diye adı "surface laptop" işte. GO da ucuz seri, "surface laptop go" bu yüzden :P

cevaplar icin tesekkürler hocam. Thinkpad cok hos görünmüyor, cocuk daha 15 yasinda, o makine is makinesi gibi ve tabi daha saglam. Bakalim benim sectigimi begenecek mi. 

surface olayini anladim, cok karisik ve sacma yapmislar. Bakalim pazartesi ne diyecekler. Tekrardan tesekkürler

edit: kalemi harici alacagiz artik bir kac model var. Ordan birini seceriz

xd bin tane şey yazdım da son bişey daha yazcam: thinkpad alırsan "accidental damage protection" diye bi garanti olayı var. düşme kırılma vs yi de garantiye sokuyo. 30-50 dolarlık bi upgrade genelde bu. ona yükseltirsen garantini çocuk aleti düşürse kırsa vs de servise yollar tamir ettirirsin beleşe. garanti bitmesine yakın da üstünden arabayla falan geç, servise yolla yenisini versinler. 

Bunu öğrendiğim iyi oldu. Söylerim bu olayı da o Zaman

Çok teşekkürler 

unbalanced tarafından 14/Ağu/22 01:21 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1691 Toplam Mesaj: 12
stylus dokunmatik laptop kalemli laptop pen microsoft surface