Kalın Belge Üzerine Jan Janlı Yazı Yazmak
-
Merhaba arkadaşlar
HDİ sigorta bildiğiniz üzere gs nin sponsoru bizimde müşteriler sıkıştırıp duruyordu hdi den gs poliçeleri ve katkı belgeleri istedik
şimdi belge baya kalın benim yazıda berbat
Sayın...............................
yazan yere bilgisayarla yazayım dedim güzel el yazısıyla tam noktanın üstüne oturdurdum ama yazıcıdan çıkınca belge kalın olduğu için kurutmamış yazılan yazı siliyor + olarak biraz yazıcı izi kalıyor üstünde
elle yazmaya kalksam yazı berbat 1991 den beri aynı yazıyı kullanıyorum :) müşteriye 3 kez asistans kartı yazdığımı biliyom :)
reklamcının birine yazdırayım üstüne yapıştırayım diye düşündüm maliyetleme açısından ve zaman açısından sıkıntı olacak
belgenin üstüne el yazısı şeklinde nasıl izim yazabilirim fikri olan var mı? acaba mürrekepli kalemler var kalın uçlu onunla yazabilirmiyim
help me havar dostlar
-
abi yoo aksine yazın gayet hoş :R
yukarıda güzel yazmışın :P
sen yazma, bu tür işlere eli yatkın liseli güzel bi kızımızdan rica et.
olurda benim iş olur hem ben yazmaya falan gelirim :D
-
önce belgeyi taratıp wordde arkaplan olarak ata sayfaya hocam, üstüne doldurursun bire bir şekilde noktalı yerleri.
yazdırma konusuna gelince, lazer yazıcı senin işini görür mürekkep püskürtme o kağıtta durmaz.
-
bazen sokaklarda olur ya tabağa falan isim yazarlar. öyle birini bulursan yazdırabilirsin. birde forumda bi mürid vardı kaligrafiyle uğraşana ona bi ulaş istersen.
-
Amd-x bunu yazdı
abi yoo aksine yazın gayet hoş :R
yukarıda güzel yazmışın :P
sen yazma, bu tür işlere eli yatkın liseli güzel bi kızımızdan rica et.
olurda benim iş olur hem ben yazmaya falan gelirim :D
ciddiyim la demin birine verdim fena gs taraftarıymış çerçeve yaptıracam felan diyo :)
ünal aysal mı aybal mı ne onun imzası var:) futboldan nefret ederim işin ticari tarafındayım ben :)
dolma kalem gibi kalemler vardı ne olduğunu unuttum ismini onlardan alsam güzel yazarmıyım acaba?
zaten lazer aga ben yazıyı oturtuyorum yazmakta sıkıntı yok o konuda tecrübeliyim 3. denemede göz kararıyla 0mm ile oturtuyom
yazıcıdan çıkınca mürekkep elini sürünce dağılıp siliniyor
DJ_Alper tarafından 13/Haz/13 14:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Sertifikalari lazerli yazicidan cikarip verirdik. Sertifika kagitlari da normale gore kalin; bir tarafi mat, doger tarafi parlak kagitlardandi.
Lazerli yazicin yoksa Tekin ozalit gibi yerler kucuk bir ucret karsiliginda cikarirlar. -
-
Konuyla pek alakası yok ama benim el yazımda çok çirkin, tiksiniyorum yazımdan,
Edit: mitsubishi imza kalemi var 6 lira gibi bi şey ondan al yazmayı dene ben imza atarken onu kullanıyorum çok şık duruyor,
Robinson_Crusoe tarafından 13/Haz/13 15:18 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdı
hocam iki tarafı mat kredi kartı kalınlığında
dış çerçeve altınyaldız gerisi sarı kırmızı işte
hocam antetli kağıt yaptırabilirsin :)
-
http://www.uzmantv.com/kaligrafi-ile-guzel-yazi-nasil-yazilir
öğrenmeye çalışıyorum :A
-