Kalıntı Bırakmayan İnternet Tarayıcısı
-
Merhaba arkadaşlar kalıntı bırakmayan internet tarayıcısı lazım bana şimdi firefox veya opera ile takıldıgım yerlerdeki resimler vs ler hep kayıt altında hızlı biçimlendir vs yapınca gitmiyorda yani ufak bi recovery yazılımı ile tarıyorum anında girdiğim sitelerdeki herşey çıkıyor
şu şekilde bir tarayıcı varmı resim vs hiçbirini depolamayan ? yada önerdiğiniz bir şekil varmı
-
google chrome gizli sekmeyi denedinmi
-
Firefox güvenli mod ya da arkadaşın dediği gibi chrome modu
-
3Dxsolid bunu yazdı
Tamam iyi diyorsunuzda resim vs olarak inş kayıt etmiyordur siz denedinizmi çerez vs olarak kalmıyor kullandım zamanında ama pc de inceleme yapıldıgında her bok çıkıyor :S
-
Peroksit bunu yazdı3Dxsolid bunu yazdı
Tamam iyi diyorsunuzda resim vs olarak inş kayıt etmiyordur siz denedinizmi çerez vs olarak kalmıyor kullandım zamanında ama pc de inceleme yapıldıgında her bok çıkıyor :S
ff gizli tarama
-
chrome gizli tarama hdd ye veri kaydetmediği için kalntı bırakmaz onu kullan
-
Tamam test edeyim peki arkadaşlar ek güvenlik olarak nasıl birşey yapabiliriz
sandboxie ile firefox açıp firefoxdan gizli sekme ile giriş yapsak C:\sanboxie klasörünü wipelesek amacımıza ulaşmış olurmuyuz
-
Firefox da gizlilik ayarlarında geçmişi hiç hatırlamaycak diyeceksin..
Firefox da kapatılırken geçmişi sil diyeceksin..
Geride hiç bir şey bırakmaz..
-
ne kadar kullanirsan kullan girdigin sayfalarda flash icerik varsa flash player kalinti birakiyor
-
AbdullahAzad bunu yazdı
ne kadar kullanirsan kullan girdigin sayfalarda flash icerik varsa flash player kalinti birakiyor
:S evet işte kalıntı her halukarda kalıyor :S
Teşekkürler arkadaşlar ....
-