Kaliteli Ayakkabı Veya Bot Öneriniz
-
RETRET bunu yazdı
https://www.ydsshop.com/yds-astor-coyote bundan memnunum.
bu listede yok içi goretex shock abrosberlı nato tipi klasik botu da güzel.
normal günlük aşırı sağlam estetik ayakkabı olarak da mekapxme granit veya kadife epey iyidir.
para sorunu yoksa tabi ki cabelas, under armour, alta doğru solomon falan güzel botlar.
+1 çok memnunum. Astor Coyote
-
Hocam Salomom denen markadan uzak durmanı öneririm
-
Solomon veya cat
-
Bot giymeyi severim ama yakın zaman da almadım,aklıma gelen en son bildiğim 2000 ler de yeşil kundura dan cat almıştım çok zalim di ne kadardı rakamsal olarak yanılmıyorsam 1-2 asgari ücret parası olabilir.Cat parasının karşılığını verir yds de öyle, YDS kendini kanıtladı bu alanda direkt öneririm.
-
jack-wolfskin-vojo-3-texapore-mid-erkek-outdoor-bot-pm-HB00000ZK6YT
şu botu kullanıyorum. Pandeminin başında almıştım hala ayağımda ne şekli bozuldu ne rengi.
Ofis vs gibi bir yerde çalışıyorsan da ideal oluyor. Terletmiyor ve koku yapmıyor. Dün ankara - kahramanmaraş - gaziantep - adana - ankara yaptım, yaklaşık 1300 km/16 saat boyunca ayağımda kaldı. Ne ayağım üşüdü ne de terledi. Koku vs hiç olmadı.
Ekstra sıcak tutmuyor, ayağının sıcaklığını koruyor aslında. Böyle olunca da ne terliyorsun ne üşüyorsun. Bu marka model olmasa bile alacağın botun goretex ya da texapore özellikli olmasına dikkat.
-
botta deneyimim harley ve cat
harleyler ağır oluyor ama tek problemi o. ama 4 kıştır aldığım harley botla su, kar vs içine girip çıkarım hiç su almadı.
cati de harley çok ağır diye aldım. harleyden sonra kuş gibi geldi rahat içi güzel. dayanaklı gözüküyor daha önce kullananlardan aldığım bilgi kaliteli yönündeydi