Kaliteli Film Sitesi ??
-
Cepte Film çepte izlemek için :)
-
tabikide torrent online sitelerden izlersen cok dandik kalitede caps cogu ama torrentten indirirsen mininova.org baya saglam torrent sitesi , indircegin filmlerde R% yada telesync ise kalite iyi olr , bide userların yaptıgı commentleri oku , v10 a10 tarzı critic yazıo izleyenler yani video 10 üzerinden 10 ses 10 üzerinden 10 tarzı ordan filmin kalitesi hakkndaki yorumları okuyup indirebilirsn..
-
La amk yabancıya gitmeyin bana gelin xD
www.tamfilm.com site benimdir. Film izleyebilirsin. İleride içerik daha da gelişecektır. Bir çok sitedende iyidir. Adamlar sırf free forum scriptlerinden kurmuşlar biz portal bilem hazırladık.
- Fantasitk & Bilimkurgu
- Komedi
- Korku & Gerilim
- Macera & Aksiyon
- Yerli Filmler
- Çizgi & Animasyon
- Standup Show
- Belgeseller
- Diziler
Ne istesen var a.q. xD
-
www.direkizle.com , net :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------La amk yabancıya gitmeyin bana gelin xD
www.tamfilm.com site benimdir. Film izleyebilirsin. İleride içerik daha da gelişecektır. Bir çok sitedende iyidir.
-----------------------------
içeriği epey bi genişlet son çıkan filmleri hemen ekle 'hayvan' gibi yap siteyi başka bi siteye girmeyek :) -
Yahu bi tane adam bulsam böyle filmleri direk yönlendirsin bizim siteye yok ki arkadaş :|
Uğraşamıyom öğrenci adamım :|
-
swordfish bunu yazdı:
Depodepo.fr için davetiye gönderebilecek kimse varmı ?
kardeş orda üyeliğim var ama nasıl davetiye yollanacağını bilmiyom biliyorsan anlat yardımcı olim -
online film izlemek lazım indiripte kotayı s0kmemek lazım
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Yahu bi tane adam bulsam böyle filmleri direk yönlendirsin bizim siteye yok ki arkadaş :|
Uğraşamıyom öğrenci adamım :|
istiyorsan gel yapalım beraber ben öğrenci sen öğrenci yarı yarı yaparız bişiler sen 'maaştan' haber ver :) -
Oha ne maaşı lan xD
Toplam Hit: 3245 Toplam Mesaj: 23