Kaliteli Giysiler Üreten Türk Firmaları Biliyor Musunuz?
-
Bizim firmalar ağır takılmıyor. Mesela polo garage yabancı firma olarak bilinsede türk firmasıdır ve kalitesine göre uygundur. Mavide iyidir. İstanbul'daysan oliviumda her iki firmanında outleti var t-shirtlerini 20-30 arasında fiyatlara alabilirsin.
-
bilabong
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Kaliteli bildiğin ve 100'lerce TL para sayarak aldığınız bir çok ürün zaten TÜRK MALI.
LEWIS marka ürünlerin kumaşları Gaziantepte üretiliyor. LEWIS Firması 5 yıl süren araştırma sonucunda en uygun, en kaliteli üretim yapan firma olarak DÜNYA'da; GAZİANTEP Merkezli SANKO HOLDİNG Şirketini seçti, ve 40 yıllık bir anlaşma imzaladı. 40 yıl boyunca kumaş ihtiyacını GAZİANTEP'den karşılayacak.
Diğer bir firma ise, yine GAZİANTEP Firması; iç çamaşır ağırlıklı. SENTEFİL A.Ş. BU firma ise CK ( Calvin Klein ). CK Firması ürünlerini bu firmaya fason olarak ürettiriyor.
Ne kadar TÜRK DAMGASI olsada bu ürünlerde, pastadan en büyük payı bu şerefsiz firmalar kapıyor. Keşke adını saydığım bu iki TÜRK FİRMASI doğrudan ürünleri satsa, ama patent ve isim hakkı sorunu var.
-----------------------------Diadora ,Lacoste ,Tomy Hilfiger veAbercrombie ürünlerini izmirde imal edip yurtdışına gönderiyoruz.İnanmayan olabilir çakma diye.Bir çoğuda serbest bölgeye gidip gümrük işlemleri uygulandıktan sonra ab ulkelerıne gıdıyor
-
sarar marka giyiyorum..
-
Kalite marka ve isim'den ibarettir hocam ; benim babam lotto-puma'da zara da umbro da imalat müdürlüğü yaptı zamanında, bi tshirt'ü 2.5 liraya mal ediyorlardı..pazar'dan alacağın kimi ürün daha pahalıya mal edilmiş daha kaliteli kumaştan imal edilmiş bile olabilir..o yüzden önerim hoşuna gideni üzerine oturan kesim e sahip olanını alman mavi ve adidas'ın kesimleri benim yapıma hitap ediyor..o yüzden genelde o markaları tercih ediyorm ben
-
okey muahahaaa
-
Mudo bildiğim kadarıyla Türk Malı ve güzel indirimleri oluyor. Mesela bir arkadaş geçenlerde Mudo Marka 2 tane Lakos Tişörtü 20 TL'ye aldı.
-
Bursa'da Yeşim Tekstil var mesela
ama satışı yok
dikiyor ihracat yapıyor ürünlere marka basılıp bize geri geliyor :-/
-
Pislick :)
-
Sabri Özel.. ve beymen de bize ait diye biliyorum..