Kaliteli Ucuz Votka Tavsiyesi
-
Selam dostlar geçen gün yazmıştım freeshopta bir tanıdık var ona kaliteli aldırıcam felan diye hatırlarsanız. Bu arkadaş yan çizdi uyuz oldum bende :D kasaba minnet lafı gibi bana sek içime müsait güzel uygun fiyatlatlı votkaları sıralarmısınız ?
Benim gördüğüm binboa yerliler içinde en iyisi fakat içimi felan iyimi ? istanblue takılırdık eskiden leş gibi birşeydi :S bunlardan üstün birşey arıyorumUcuz yazdığımada bakmayın 20 liralık votka değilde hani 70 liği 50 liraya felan bulunan iyibirşey arıyorum
-
absolute..
Yigit tarafından 14/Haz/14 15:53 tarihinde düzenlenmiştir
smirnoff.. -
-
bişeyler yazılmış ama 70liğini 50 liraya alabileceğin örnekler değil onlar.70liği 39 lira olan gilbeys'i öneriyorum sana
-
Poet bunu yazdı
bişeyler yazılmış ama 70liğini 50 liraya alabileceğin örnekler değil onlar.70liği 39 lira olan gilbeys'i öneriyorum sana
hacım tekeldemi 39 lira bu yoksa migros tarzı büyük marketlerdemi
-
Medoff premıum
Smirnoff
Binboa
-
beyler kişisel yorumunuzuda yapın :D
-
1-)Grey Goose(Fransız üretimi ve kalite denildiği zaman akla gelen sayılı markalardan...Ucuz değildir ama kaliteli ve iyi bir etki bırakır.)
2-) Stolichnaya Vodka (Rusya)
1.1-)Absolut (İsveç)
2.1-)Smirnoff
İmanlı adamız. :)
-
Bandito bunu yazdıPoet bunu yazdı
hacım tekeldemi 39 lira bu yoksa migros tarzı büyük marketlerdemi
tekelde. bende öneririm gilbeysi. zaten tekellerdeki en ucuz votka oluyo genelde, o sayede tanıştık kendisiyle
-
arassa 1 litresi 35 tl falan. kaçak geliyor. aksarayda bi yerlerde var. absolute falan bok yesin
-
Votka 1967 iç. :)