Kaliteli Yabancı Bilişim Siteleri (Tahribat Tadında)
-
Selamlar,
Şu siyasi operasyonlar bunalttı beni biraz, memlekette yığınla pislik var nasıl temizlenecek bilmiyorum biraz farklı şeylere yönelmek istiyorum zaman geçsin :)
takıldığınız bildiğiniz kaliteli yabancı forumlar portallar v.s. var mıdır, biraz da tahribat.com tarzında tadı olan siteler?
daha önce 3-5 yabancı foruma üye oldum ama pek sarmadı.. Hem bilgilendirici hem eğlenceli şeylerin olduğu siteler var mıdır, yazılım ve/veya elektronik üzerine.. ?
-
Aslında TBT ye İngilizce bir genel katagorisi açılsa herkes oraya ingilizce paylaşmak istediklerini yazsa. Böylelikle tüm TBT halkının ingilizce seviyesi yükselir diye düşünüyorum :)
-
wow güzel fikir aslında :) today's zaman gazetesi ben üniversitedeyken pazartesiydi sanırm ingilizce öğrenenler için ek veriyordu o tarz bi şey :) mesela ana konuda görünmeyebilir (derin konular gibi) orada artık bilişimle ilgili şeyler ingilizce konuşulabilir, hem pratik olur bir çok insan için :) yönetim ne der acaba, güzel fikir cidden
-
Hiç heveslenmeyin bi boka yaramaz
-
Bi de paypal hesabı açalım şeyhe verelim, o bölüme ingilizce yazmayanlar da her ingilizce yazmadığı post başına paypal hesabına 1 lira atsın, dönem sonunda da biriken parayla pikniğe gidelim? :D
Benim bildiğim tahribat tadında başka site yok maalesef. sabahtan akşama kadar ya tahribattayım ya feysbuka bakıyorum. Varsa eğer ben de adres isterim ama =)
-
wasd bunu yazdı
Bi de paypal hesabı açalım şeyhe verelim, o bölüme ingilizce yazmayanlar da her ingilizce yazmadığı post başına paypal hesabına 1 lira atsın, dönem sonunda da biriken parayla pikniğe gidelim? :D
Benim bildiğim tahribat tadında başka site yok maalesef. sabahtan akşama kadar ya tahribattayım ya feysbuka bakıyorum. Varsa eğer ben de adres isterim ama =)
o fikri nasıl ürettin merak ediyorum
-
mataramasuko bunu yazdı
Hiç heveslenmeyin bi boka yaramaz
-
wasd bunu yazdı
istersen kermes falanda yapalım hacı, olmadı aidat yada spor parası falan :D
-
Jilet_Boris bunu yazdıwasd bunu yazdı
istersen kermes falanda yapalım hacı, olmadı aidat yada spor parası falan :D
ahahah =D
-
ahh hayalci arkadaşlar :) ama neden olmasın. evet burası bir dil forumu değil ama genelde IT cilerin olduğu ve ingilizcenin IT ciler için önemli olduğu bir çağ. Burada konuşulanlar teknik ağırlıklı olacaktır, ha yabancı sitelerde de yapılabilir bu ama benim bildiğim yok o yüzden konu açtım.
1 tl olayı güzelmiş hocam ama işin ciddiyeti kaçmış olur :) belki bu sayede siteye yabancı kişiler de gelebilir? ben bu işle ilgilenen yabancı arkadaşları çağırabilirim, tahribat.com da globalleşir :))
-
Yapmayın gözünüzü seveyim :( ben dalgayla karışık ingilizce olayı olmaz diye anlatmaya çalıştım 1tl olayında.
Sanmıyorum pek faydalı olacağını. Ha zararı olmaz tabi ama gereksiz bişey. Bir zamanlar böyle latin forumlarına bakıyordum, tek öğrendiğim cümle muy grasias mi hermano, arada bi de muy buen, buen falan :D yani boşverin.
şuraya bi bakın şimdi hatırladım bunu, bizim ceviz gibi sanırım.