Kalp Ameliyatı Olan ? Yada Anjio Olan ?
-
Arkadaşlar bu ay anjio olucamda daha önce olan varmı nasıl ağrı/acı oluyormu hastanede ne kadar yatılıyor vs. tecrübesi olan varsa bilgilendirirse sevindirik olucam :)
-
2001 yilinda Anjiyo oldum..Yaklasik 45 dk - 1 saat suruyo.. Gitmeden once etek trasi ol cunku kasiktan kamera dalgasini sokuyolar kalbine kadar damarlara bakiyolar tikaniklik varmi diye..pek bisey hissetmiyosun ama kalbine yakinlastigi zaman bi sicaklik hissediyosun....Sonrasinda kasik bolgene kum torbasi koyuyolar 7-8 saat gibi bi sure kaliyo.. Sakin 7 saatten once torbayi oynatma.. Sonrasinda bir gun dinlen biseyin kalmaz.. hadi gecmis olsun..
-
fincan hocam.. ağrı acı varmı doğru söle :D Kaç gün yatarım hastanede ve son olarak notebook kullanabilirmiyim kum torbası varken :|
-
Gecmiş oLsun.
-
mürid kardeşim şimdiden geçmiş olsun..allahın izniyle atlatırsın işalah...
-
highnitro bunu yazdı:
-----------------------------
fincan hocam.. ağrı acı varmı doğru söle :D Kaç gün yatarım hastanede ve son olarak notebook kullanabilirmiyim kum torbası varken :|
-----------------------------
Operasyon bittigi zaman zaten sedyede oluyosun.. odaya goturduklerinde serum veriyolar biraz mayistiriyo hic lap top hayali kurma goturme bile..Gidecegin zamana bagli sabahtan gidersen aksama taburcu ederler..ben saat 12 gibi girmistim aksama birakmadilar bi gece kaldim..Biraz agrin oluyo ertesi gun ama cok fazla degil..Birde kot falan giyme bol biseyler giy..Kum torbasini sakin oynatma her yerin kan olur bi de kan nakli ile ugrasma..Cunku damardan girdikleri icin dikkatli olmalisin.. -
önerilere uy kardeş. Hayırlısıyla olursun inşallah. Taburcu olup dinlendikten sonra msj yaz bu topice. Bilelim (:
-
az önce öğrendim meğersem kalbimde delik neyim warmış :D
telde halama söylerlerken duydum :D:D
ama doktor yarın bakacak tekrar bakalım nası tıkıcaklar :D
önerileriniz içn tşkler =) sonucu burda tekrar yazcam inş. :)
-
geçmiş olsun kardeşim merak etme bi sorun olmaz inşallah...:))
-
geçmiş olsun kardeş inşlah bişe olmaz hayırlısı ile geri dönersin aramıza
-
geçmiş olsun
Toplam Hit: 2956 Toplam Mesaj: 13