folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kalp Çarpıntısını Nasıl Anlaşılır

Kalp Çarpıntısını Nasıl Anlaşılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Sa

Geçen doktora gittim kalbimden şikayetim yokken bana çarpıntın var dedi  nabız dinliyerek baktılarda nabız kaçta kaç olursa çarpıntı olur ve kaç olursa normal olur ? bilen sağlıkcı veya hemşire yok mu burada

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

hocam bunu oradaki doktorlar bilemedimi burda soruyorsun .. sağlık bu doktora geri git

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    blmrt bunu yazdı

hocam bunu oradaki doktorlar bilemedimi burda soruyorsun .. sağlık bu doktora geri git

bir kaç hafta oldu ben soru soruyorum soru olarak bana dönüyor bana akıl vermeyin birşey sordum işte ne diye cevap yerine soru soruyorsunuz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam benim bildiğim nabız senin hareketine göre değişir. Sakin bir durumda 60-100 arası olmalıdır. Ama tabii efor sarf etmeye başlarsan doğal olarak artar.

Bide çarpıntı derken belki de düzensiz nabızdan dolayı demiştir.

Ben 2 sene önce yoğun kahve tüketiminden dolayı taşikardi geçirmiştim (üninin ilk senesi :D)

bana olan şey gece 1-2 gibi arkadaşla dizi izlerken bir anda durup dururken kalbim hızlıca atmaya başladı, tabi buna bağlı tansiyonum da düştü. bi 1 saat sonra düzeldi ama otururken bi anda sanki 200mt depar atmışsın gibi kalbin çarpmaya başlıyor :D

Sonra kalp doktoruna falan gittim noluyo amk bu yaşta diye baya bişiler bağladılar falan, doktor normaldir arada olur dedi. Ben normalde kahve içmem üniye başlayınca günde 2 bardak içmeye başladım diyince heh nedeni bulduk dedi.

Bide taşikardi durumunda ıkınma hareketi yaparsan normale döner, yaptığın hareket belli sinirleri uyararak kalp atışını düzeltiyor demişti.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

git doktora bağlasın bir holter, giy o fileyi git lgbt yürüyüşüne.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Kalp çarpıntısı kötü oluyor gerçekten :D İlaçların yan etkisinden olmuştu bana da birşey olacak korkusuna daha hızlı atıyordu :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

eğer dinlenir haldeyken  kalp atımını hissediyorsan çarpıntın var demektir.bence orada doktorun söylediği kalbin atım ritminin düzensiz olduğudur.ama sen bi kardiyologa görün...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

benim dakikada 250 oluyor bazen insan yaşadığını hissediyor

qzkn tarafından 01/Tem/13 12:54 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Düzgün bi doktor bul git bi muayne etsin.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tedavisi ne dr ne yapmam gerek diye sormadın, oda sormadın diye bir şey söylemedimi sana,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Tedavisi ne dr ne yapmam gerek diye sormadın, oda sormadın diye bir şey söylemedimi sana,

yok ya kalp için gitmedim şans eseri çıktı 

Grip gibi bir hastalıktan dolayı gittim ateş yüksekliğinden dolayı olabilir dedi iyileşince tekrar gel dedi dinleniyorum şimdi sorayım dedim gitmeden önce bakacaktım kafama takıldı nedeni olarak ateş yüksekliğinden oalbilir dedi doktorda

Toplam Hit: 2167 Toplam Mesaj: 13