folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kambur Durmaya Çözüm

Kambur Durmaya Çözüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

bir ara ben de takmıştım kafaya,acaba sırtıma bi kürek sapı falan bağlasamda mı otursam diye

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

antivir-US bunu yazdı:
    -----------------------------

bir ara ben de takmıştım kafaya,acaba sırtıma bi kürek sapı falan bağlasamda mı otursam diye

kamburun bi çıktıysa, bırak bağlamayı, kürek sapını sırtında kırsan karetmez :S

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

hergun biri bu konuyu up larsa TBT de kimse kambur olmaz. 

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hacktorx bunu yazdı:

antivir-US bunu yazdı:

kamburun bi çıktıysa, bırak bağlamayı, kürek sapını sırtında kırsan karetmez :S

daha çıkmadı allaha şükür:D

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

walla bende babamdan ve annemden "makinist,bak pc basında otura otura ne hala geldın,koca karılar gıbı kamburun cıktı olum yeter kapa artık su pc yı" gıbı sozlerı hergun duymaktan bıktım ya...bılgısayar basında otururkende dık duramıyorsun kı arkadas,ılla gotun basın bırlesıyor :(

walla aynanın karsısına gecıyorum,dık durmaya calısıyorum bı turlu olmuyor :( en dik durdugumu dusundugum halım bıle kambur :S napcam ben bu ısı ya...zaten boyumuz 167 ye zor varıyor bırde kamburluktan 2 cm gıderse 165 olurum bu da ılerde 160 a kadar ceker bızı bu gıdısle :S aha olduk Cücük gambur :D

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

OveRTaX bunu yazdı:

Hocam aynı sorun bende var annemin babamın oğlum dik dur demesinden bıktım artık.Kendim de dik durmak istiyorum ama senin dediğin gibi duramıyorum.Böyle giderse ortopedi dükkanlarında satılan sırta takılıp dik durmayı sağlayan zamazingodan alcaklar.

Bende bir salona yazılmak istiyorum ama  18 yaşından küçüklerin ağırlık çalışması zararlı diyorlar.Ben 16 yaşındayım başlasam gerçekten bir zararı olur mu ben olmayacağını düşünüyorum ama birde size sorayım dedim?

benzer bi konuda da yazmıştım bunu cevap veren olmamıştı,yanıt veren olursa sevinirim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek

kambur duruş, gözlük falan bunlar bilgisayarcının şanıdır lütfen saygı bekliyorum...

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Spor yapıyorum, ne kadar spor yapsanda uzun süre masa başında çalışınca ağrı oluyo, bu yastıkdan kullanıyorum, gayet güzel. 

http://www.koctas.com.tr/U/Othello-Mobil-Comfort-Sirt-Destek-Minderi/36x34-cm/6316?R=247 

Metro dan aldım ben 12 lira.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

yastık ta bir yere kadar çözüm , 1-2 saat ancak kullanıyorsun , ısınınca rahatsızlık veriyor .

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:

beyler bende bu sorundan muzdaripim gerçekten hayatımı çok olumsuz etkiliyor ve utanıyorum..

sırt kaslarımı geliştirme gerçekten işe yarar mı bu 1

annem çok ısrar etti ama doktora hiç gitmedim 19 yaşındayım geç mi kaldım ? ciddi yardımınızı bekliyorum bu konuda

OveRTaX bunu yazdı:

Hocam aynı sorun bende var annemin babamın oğlum dik dur demesinden bıktım artık.Kendim de dik durmak istiyorum ama senin dediğin gibi duramıyorum.Böyle giderse ortopedi dükkanlarında satılan sırta takılıp dik durmayı sağlayan zamazingodan alcaklar.

Bende bir salona yazılmak istiyorum ama  18 yaşından küçüklerin ağırlık çalışması zararlı diyorlar.Ben 16 yaşındayım başlasam gerçekten bir zararı olur mu ben olmayacağını düşünüyorum ama birde size sorayım dedim?

benzer bi konuda da yazmıştım bunu cevap veren olmamıştı,yanıt veren olursa sevinirim :)

----------------------------------

Doktora sorun abicim bize degil.Rahatsizlik veya haslikla ilgili konularda sana kimse tavsiye veremez burda doktor murit bile olsa veremez,onunda diyecegi sey git doktora bi muayene ol.Cunku bu tur durumlarda oncelikle hasta birebir gorulmeli sorunun ne oldugu bulunmalidir..

Bak konuyu acan adamin dedigine "Bir doktorun bana sırt kaslarını geliştir demesi beni Body Building yapmaya yönlendirdi"  doktora gitmis,

Belki senin durumun farklidir ve vucut gelistirme ters etki yapar.

+ Annem cok istedi gitmedim diyorsun  sonrada buradan medet umuyorsun.Dostum burda hic kimse seni annenden daha fazla dusunmez ve onemsemez.Annenin tavsiyesini dinle ve bir doktora gorun  daha fazla ilerlemeden..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 9240 Toplam Mesaj: 23