Kambur Durmaya Çözüm
-
bir ara ben de takmıştım kafaya,acaba sırtıma bi kürek sapı falan bağlasamda mı otursam diye
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------
bir ara ben de takmıştım kafaya,acaba sırtıma bi kürek sapı falan bağlasamda mı otursam diye
-----------------------------kamburun bi çıktıysa, bırak bağlamayı, kürek sapını sırtında kırsan karetmez :S
-
hergun biri bu konuyu up larsa TBT de kimse kambur olmaz.
-
hacktorx bunu yazdı:
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------kamburun bi çıktıysa, bırak bağlamayı, kürek sapını sırtında kırsan karetmez :S
-----------------------------daha çıkmadı allaha şükür:D
-
walla bende babamdan ve annemden "makinist,bak pc basında otura otura ne hala geldın,koca karılar gıbı kamburun cıktı olum yeter kapa artık su pc yı" gıbı sozlerı hergun duymaktan bıktım ya...bılgısayar basında otururkende dık duramıyorsun kı arkadas,ılla gotun basın bırlesıyor :(
walla aynanın karsısına gecıyorum,dık durmaya calısıyorum bı turlu olmuyor :( en dik durdugumu dusundugum halım bıle kambur :S napcam ben bu ısı ya...zaten boyumuz 167 ye zor varıyor bırde kamburluktan 2 cm gıderse 165 olurum bu da ılerde 160 a kadar ceker bızı bu gıdısle :S aha olduk Cücük gambur :D
-
OveRTaX bunu yazdı:
Hocam aynı sorun bende var annemin babamın oğlum dik dur demesinden bıktım artık.Kendim de dik durmak istiyorum ama senin dediğin gibi duramıyorum.Böyle giderse ortopedi dükkanlarında satılan sırta takılıp dik durmayı sağlayan zamazingodan alcaklar.
Bende bir salona yazılmak istiyorum ama 18 yaşından küçüklerin ağırlık çalışması zararlı diyorlar.Ben 16 yaşındayım başlasam gerçekten bir zararı olur mu ben olmayacağını düşünüyorum ama birde size sorayım dedim?
-----------------------------benzer bi konuda da yazmıştım bunu cevap veren olmamıştı,yanıt veren olursa sevinirim :)
-
kambur duruş, gözlük falan bunlar bilgisayarcının şanıdır lütfen saygı bekliyorum...
-

Spor yapıyorum, ne kadar spor yapsanda uzun süre masa başında çalışınca ağrı oluyo, bu yastıkdan kullanıyorum, gayet güzel.
http://www.koctas.com.tr/U/Othello-Mobil-Comfort-Sirt-Destek-Minderi/36x34-cm/6316?R=247
Metro dan aldım ben 12 lira.. -
yastık ta bir yere kadar çözüm , 1-2 saat ancak kullanıyorsun , ısınınca rahatsızlık veriyor .
-
hackworm bunu yazdı:
beyler bende bu sorundan muzdaripim gerçekten hayatımı çok olumsuz etkiliyor ve utanıyorum..
sırt kaslarımı geliştirme gerçekten işe yarar mı bu 1
annem çok ısrar etti ama doktora hiç gitmedim 19 yaşındayım geç mi kaldım ? ciddi yardımınızı bekliyorum bu konuda
-----------------------------OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------Hocam aynı sorun bende var annemin babamın oğlum dik dur demesinden bıktım artık.Kendim de dik durmak istiyorum ama senin dediğin gibi duramıyorum.Böyle giderse ortopedi dükkanlarında satılan sırta takılıp dik durmayı sağlayan zamazingodan alcaklar.
Bende bir salona yazılmak istiyorum ama 18 yaşından küçüklerin ağırlık çalışması zararlı diyorlar.Ben 16 yaşındayım başlasam gerçekten bir zararı olur mu ben olmayacağını düşünüyorum ama birde size sorayım dedim?benzer bi konuda da yazmıştım bunu cevap veren olmamıştı,yanıt veren olursa sevinirim :)
----------------------------------
Doktora sorun abicim bize degil.Rahatsizlik veya haslikla ilgili konularda sana kimse tavsiye veremez burda doktor murit bile olsa veremez,onunda diyecegi sey git doktora bi muayene ol.Cunku bu tur durumlarda oncelikle hasta birebir gorulmeli sorunun ne oldugu bulunmalidir..
Bak konuyu acan adamin dedigine "Bir doktorun bana sırt kaslarını geliştir demesi beni Body Building yapmaya yönlendirdi" doktora gitmis,
Belki senin durumun farklidir ve vucut gelistirme ters etki yapar.
+ Annem cok istedi gitmedim diyorsun sonrada buradan medet umuyorsun.Dostum burda hic kimse seni annenden daha fazla dusunmez ve onemsemez.Annenin tavsiyesini dinle ve bir doktora gorun daha fazla ilerlemeden..