Kamburluk Korsesi Hakkında
-
cache bunu yazdıyani body'ye mi yazilayim hocam ? aynen bende 5 saniye duruyorum sonra saliyorum kendimi
hocam 3 ay salon ortamını gördüm tam anlamıyla nefret ettim, buhar odasında işeyenler, tuvalete tutturamayanlar, yanına bir havlu almayıp tüm aletlerin üstüne terli terli yatanlar.. spor yapıyorum diye gidip playstation başında o adamı deli eden kahkahalar.. keşke bunların yanında amacı belli 1-2 kişi tanımış olabilseydim.. bence türkiyede bu alanda verilen paralara değmez.. bunu gördükten sonra street workout'a yönelmiştim salonda olduğumdan mutlu ve dinç hissediyordum şuan yine seçim yapmam gerekse salonu asla seçmezdim..
bahçen varsa u demir yaptır bahçene çaktır onun dışında başka hiçbirşeye ihtiyacın yok ama bunlar güzel bir vücut için.. dik duruş için koşu ve özellikle squat hareketi çok önemli ve yeterli, kendi düşüncemdir.. -
Yazı dizisini okuyun hocam. Direk spor salonuna gitmeniz birşey ifade etmez. Hatta yanlış programla daha kötü hale gelip geri dönmesi zor noktaya gelirsiniz.
Tahminime göre çoğumuzda var bu postür bozukluğu. Anlaşılması için gerekli testler verilmiş zaten orda. Yapın onları varsa programınızı uygulayın. En olmadı rahatsızlığın adını bilir ona göre alternatif antreman yöntemleri uygularsınız.
Malesefki türkiyede bunu salona gittiğinizde görüp ona göre başlangıç programı yazacak babayiğit bir elin parmaklarını geçmez. Yazı dizisindede bahsedildiği gibi spora başlamadan önce bu sorun halledilmelidir. Aksi halde daha kötü hale gelebilir. Ayrıca bu bozukluğun mevcut olmadığı bir vücutla mevcut olan halinizden çok daha sağlıklı ve verimli antreman yapacaksınız
-
Easx bunu yazdı
Yazı dizisini okuyun hocam. Direk spor salonuna gitmeniz birşey ifade etmez. Hatta yanlış programla daha kötü hale gelip geri dönmesi zor noktaya gelirsiniz.
Tahminime göre çoğumuzda var bu postür bozukluğu. Anlaşılması için gerekli testler verilmiş zaten orda. Yapın onları varsa programınızı uygulayın. En olmadı rahatsızlığın adını bilir ona göre alternatif antreman yöntemleri uygularsınız.
Malesefki türkiyede bunu salona gittiğinizde görüp ona göre başlangıç programı yazacak babayiğit bir elin parmaklarını geçmez. Yazı dizisindede bahsedildiği gibi spora başlamadan önce bu sorun halledilmelidir. Aksi halde daha kötü hale gelebilir. Ayrıca bu bozukluğun mevcut olmadığı bir vücutla mevcut olan halinizden çok daha sağlıklı ve verimli antreman yapacaksınız
Yararlı bir makale 3. bölümünü okuyorum şuan yöntemleri deneyeceğim