folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kamburluk Korsesi Hakkında

Kamburluk Korsesi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı
    yani body'ye mi yazilayim hocam ? aynen bende 5 saniye duruyorum sonra saliyorum kendimi

hocam 3 ay salon ortamını gördüm tam anlamıyla nefret ettim, buhar odasında işeyenler, tuvalete tutturamayanlar, yanına bir havlu almayıp tüm aletlerin üstüne terli terli yatanlar.. spor yapıyorum diye gidip playstation başında o adamı deli eden kahkahalar.. keşke bunların yanında amacı belli 1-2 kişi tanımış olabilseydim.. bence türkiyede bu alanda verilen paralara değmez.. bunu gördükten sonra street workout'a  yönelmiştim salonda olduğumdan mutlu ve dinç hissediyordum şuan yine seçim yapmam gerekse salonu asla seçmezdim..
    bahçen varsa u demir yaptır bahçene çaktır onun dışında başka hiçbirşeye ihtiyacın yok ama bunlar güzel bir vücut için.. dik duruş için koşu ve özellikle squat hareketi çok önemli ve yeterli, kendi düşüncemdir..

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Yazı dizisini okuyun hocam. Direk spor salonuna gitmeniz birşey ifade etmez. Hatta yanlış programla daha kötü hale gelip geri dönmesi zor noktaya gelirsiniz. 

Tahminime göre çoğumuzda var bu postür bozukluğu. Anlaşılması için gerekli testler verilmiş zaten orda. Yapın onları varsa programınızı uygulayın. En olmadı rahatsızlığın adını bilir ona göre alternatif antreman yöntemleri uygularsınız.

Malesefki türkiyede bunu salona gittiğinizde görüp ona göre başlangıç programı yazacak babayiğit bir elin parmaklarını geçmez. Yazı dizisindede bahsedildiği gibi spora başlamadan önce bu sorun halledilmelidir. Aksi halde daha kötü hale gelebilir. Ayrıca bu bozukluğun mevcut olmadığı bir vücutla mevcut olan halinizden çok daha sağlıklı ve verimli antreman yapacaksınız

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Yazı dizisini okuyun hocam. Direk spor salonuna gitmeniz birşey ifade etmez. Hatta yanlış programla daha kötü hale gelip geri dönmesi zor noktaya gelirsiniz. 

Tahminime göre çoğumuzda var bu postür bozukluğu. Anlaşılması için gerekli testler verilmiş zaten orda. Yapın onları varsa programınızı uygulayın. En olmadı rahatsızlığın adını bilir ona göre alternatif antreman yöntemleri uygularsınız.

Malesefki türkiyede bunu salona gittiğinizde görüp ona göre başlangıç programı yazacak babayiğit bir elin parmaklarını geçmez. Yazı dizisindede bahsedildiği gibi spora başlamadan önce bu sorun halledilmelidir. Aksi halde daha kötü hale gelebilir. Ayrıca bu bozukluğun mevcut olmadığı bir vücutla mevcut olan halinizden çok daha sağlıklı ve verimli antreman yapacaksınız

Yararlı bir makale 3. bölümünü okuyorum şuan yöntemleri deneyeceğim

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
Toplam Hit: 1481 Toplam Mesaj: 14
kamburluk