Kameradan Bilgisayara Nasıl Veri Aktarabilirim ?
-
Kamera böyle
TV çıkışı var
S-Video diyede bir çıkış var ama kablosu yok
Ne gerekiyor aktarmak için ?
-
veri aktarabilirim derken kamera içinde ki goruntulerimi
-
ayıptır sorması kamera nereye kayıt ediyor ?
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
Bunu düşünmeme ihtimali ne kadardır bilmiyorum ama bende bunu soracaktım.Konuyla ilgili fikrim olmadığı için sormak istemedim.Bendede fotoğraf makinesi var video kaydı yapıyorum sonra hafıza kartını alıp bilgisayara takıyorum dosyaları pcye aktarıyorum.
Bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı.. -
Bu aletten bende de var, kasetli olur bunlar. SDkart girisi var ama arkadasin sormak istedigi zannedersem ''kasetteki video görüntülerini nasıl bilgisayara aktarırım'' olacak..
-
kameranın modeli ne??
dv out çıkışı varsa premiere edius falan kurup pc ye firewire ile girerek capture yaparsın.
composite y-r-b ise capture card la yapmalısın. tv kartları da yapar ama dandik olur.
istanbuldaysan m.köy de beşiktaşta 7 liraya kasetten dvd ye bsaıp veriyolar. bence kasma.
-
kahramanmi bunu yazdı:
-----------------------------evet
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Kasete kayıt ediyor
burhan808 bunu yazdı:
Bu aletten bende de var, kasetli olur bunlar. SDkart girisi var ama arkadasin sormak istedigi zannedersem ''kasetteki video görüntülerini nasıl bilgisayara aktarırım'' olacak..
-----------------------------SDKart girişi bulamadım ben
scheitann bunu yazdı:
kameranın modeli ne??
dv out çıkışı varsa premiere edius falan kurup pc ye firewire ile girerek capture yaparsın.
composite y-r-b ise capture card la yapmalısın. tv kartları da yapar ama dandik olur.
istanbuldaysan m.köy de beşiktaşta 7 liraya kasetten dvd ye bsaıp veriyolar. bence kasma.
-----------------------------Modeli , Sony Handycam Vision video Hi8 CCD-TRV67E PAL, 360x zoom. 10 senelik
Skartlı tv out'u var
Çok kaset var
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
kahramanmi bunu yazdı:
-----------------------------evet
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Kasete kayıt ediyor
burhan808 bunu yazdı:
-----------------------------SDKart girişi bulamadım ben
scheitann bunu yazdı:
kameranın modeli ne??
-----------------------------Modeli , Sony Handycam Vision video Hi8 CCD-TRV67E PAL, 360x zoom. 10 senelik
Skartlı tv out'u var
Çok kaset var
-----------------------------profesyonel kalitede görüntü alamayacaksın.
capture card lar iyi bişey zaten 600 dolar civarında. (blackmagic)
madem öyle bi tv kartı al pc ye composite girişi olan rca kablo da alırsın yanında kırmızı beyaz sarı. sarıyla görüntü kırmızı-beyaz la da ses taşırsın o şekilde capture edersin pc ye.
-
scheitann bunu yazdı:
profesyonel kalitede görüntü alamayacaksın.
capture card lar iyi bişey zaten 600 dolar civarında. (blackmagic)
madem öyle bi tv kartı al pc ye composite girişi olan rca kablo da alırsın yanında kırmızı beyaz sarı. sarıyla görüntü kırmızı-beyaz la da ses taşırsın o şekilde capture edersin pc ye.
-----------------------------AUDIO , RFU DC OUT , VIDEO , SVIDEO diye çıkışları var kamerada
SVIDIO kablosu video + ses mi oluyor
birde bazı televizyonlar kayıt destekliyorya , onunla olurmu. Olursa kaliteli olurmu
-
aga bi fotoğrafçıya git kaseti ver içindekileri dvd ya da vsc istiyorum de fiyatta anlaş
-
amelyathaneden biz bu alet ile aktarmistik ( biz canli yayin yapmistik )
http://www.chip.de/ii/7/5/3/3/0/9/5/8349b2058a10e4c1.jpg
yan sanayiside vardir herhal..
s-video ile kameraya, usb ile pc ye giris..
yanindaki program cok güzel...
ama sanirim biraz pahali, ben almadim patron aldi faturaya bakmadim hic :P