Kameralara Takılan Kazalar (İlk Baştaki Çocuğa Dikkat)
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
DrKeworks bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
geçen hafta yazlıkta o çocuğun başına gelenler benim de başıma geliyordu az daha :D köpeklerin yanından geçene kadar bişey yoktu hayvanlar sakin sakin duruyorlardı , yanlarından geçtiğimde birden bi saldırdılar az daha bisikletten düşüyordum :D
-----------------------------kesin pitbuldur :D pitbullar kadar salak canlı yok bence
"pitbull ları eğitenler kadar salak canlı yok" köpege bok atmanın alemi yok gayet akıllı hayvnalar.eğitenler köpegi öyle egitirse yapılabilcek bişi yok
-----------------------------eğitmekle ne alakası var kardeşim.. köpeği adam yıllardır eğitiyor herşey normal.. hayvan durup dururken aniden kendi sahibine saldırıyor.. veya durup dururken ona buna saldırıyor.. pitblların sağı solu belli olmaz BANA GÖRE pitbullar aptal bir kas yığını hepsi o..
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------sokoban bunu yazdı:
-----------------------------geçen hafta yazlıkta o
çocuğun
başına gelenler benim de başıma geliyordu az daha :D köpeklerin yanından geçene kadar bişey yoktu hayvanlar sakin sakin duruyorlardı , yanlarından geçtiğimde birden bi saldırdılar az daha bisikletten düşüyordum :D
kesin pitbuldur :D pitbullar kadar salak canlı yok bence
"pitbull ları eğitenler kadar salak canlı yok" köpege bok atmanın alemi yok gayet akıllı hayvnalar.eğitenler köpegi öyle egitirse yapılabilcek bişi yokeğitmekle ne alakası var kardeşim.. köpeği adam yıllardır eğitiyor herşey normal.. hayvan durup dururken aniden kendi sahibine saldırıyor.. veya durup dururken ona buna saldırıyor.. pitblların sağı solu belli olmaz BANA GÖRE pitbullar aptal bir kas yığını hepsi o..
-----------------------------hiç bir "evcil hayvan" sıfatındaki köpek özellikle sahibine saldırmaz heleki eğitimliyse.Eğerki saldırıyorsa illaki bir yanlış veya neden vardır.Bu tarz köpeklerde diger köpeklere göre içlerinde daha fazla enerji oldugundan bu enerjiyi biyerlerde harcamaları gerekiyor.dikkat edersen içinde köpek bulunan teşkilatlanmalarda(polisler,arama kurtarma ,sağlık üstüne eğitilenler,köpek eğitim merkezleri vs..) pitbull bulunur.hiç bi zaman oralarda bi olay oldugunu duymadık çünkü içlerindeki enerjiyi dogru yere odaklayarak meşgul oluyorlar.Doğuştan gelen bi kötü taraf oldugu içlerinde gerçek ama bunu bastırmak sahibinin elinde.
ayrıca başka cins köpeklerde saldırıyor fakat pitbull'un elinde olmadan verdigi hasar fazla oldugundan dolayı gündeme bolca geliyor.adı çıkmış 9'a ...
cesar millanın bile kendi köpegi pitbull :P -
:D:D ulan koptum ya
-
bisikletin üzerinden bi de köpeğe tekme atmaya çalışıyor asbdouıwqbdqolwdknasdoajdğsjadmqwdnaıoajmgmmmagm.
-
internetten baktım şimdi çocuk sadece yaralanmış demekki düşünce köpekler el uzattı :D
öldüm yaaa halen daha izleip gülüyorum :D:D
sonunda öğrendim akıbetini ya yeter