folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Kameralı Pc Kontrollu Araba Yapımı (Yardım)

Kameralı Pc Kontrollu Araba Yapımı (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Hocalar evdeki uzaktna kumandalı arabayı paralel port ile kontrol etmek istiyorum bunda bi sorunyok halledilier bieşy zaten herşey nette mevcut ama sorunum kameradan yana aslında bulmaktan yana wireless kameraları ucuza nasıl bulabilrimi yada elimdeki herhangi bir webcamı nasıl wireless e donusturebilrim. Benim isteğim pc de oturdugum yerden araba surmek yada laptopı alıp dısarı cıktıgımda banka oturup etrafı gezinmek. Yardımcı olursanız sevinirim. Bunu yaparsam ilerde kamerayı hareket ettirmek için bir devre arastırıcam :)

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Merak ettim şimdi takipteyim.
    Yuğarı

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-video-kamera-kablosuz-arka-gorus-kamerasi-49515356/detay/?

Kamerası için 5 Volt-12 Volt inverter kablosu var gibi okudum ama... 

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

ERERESEL bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-video-kamera-kablosuz-arka-gorus-kamerasi-49515356/detay/?

Kamerası için 5 Volt-12 Volt inverter kablosu var gibi okudum ama... 

80 tl ogrenci için çok büyük para hocam şöyle 20 tl civarı bişey lazım bana onunu gostersin yeter zaten başlangıç olucak

üni. bir başlasın can sıkıntısını gidermek için bu projeyi yapıcam http://www.jbprojects.net/projects/wifirobot/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Araba üzerindeki ethernet portlu kamera ve  router iyi düşünülmüş. Kolay gelsin...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

bitane çin malı kablosuz vericisi olan kamera bul biyerlerden alıcı kısmını da eski karasal yayınları almak için kullanılan reciverlerden buldunmu tmmdr..

öteki türlü webcami kablosuza çevirim felan hikaye bunlar 80tl çok diyosun bide :D bu işlere giriyosan ya bi yerden sponsor bulcan kendine (teyze,hala,babanne,dede,nine) yada çalışıyo olacaksın ki böyle konularda maddi sıkıntı çekmeden malzeme temini yaparark projeni tamamlayasın yoksa başaracağın tek şey kendine olan güvenini kırmak olacaktır...işte bunu da yapamadım gibisinden. :P 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ricin bunu yazdı:

bitane çin malı kablosuz vericisi olan kamera bul biyerlerden alıcı kısmını da eski karasal yayınları almak için kullanılan reciverlerden buldunmu tmmdr..

öteki türlü webcami kablosuza çevirim felan hikaye bunlar 80tl çok diyosun bide :D bu işlere giriyosan ya bi yerden sponsor bulcan kendine (teyze,hala,babanne,dede,nine) yada çalışıyo olacaksın ki böyle konularda maddi sıkıntı çekmeden malzeme temini yaparark projeni tamamlayasın yoksa başaracağın tek şey kendine olan güvenini kırmak olacaktır...işte bunu da yapamadım gibisinden. :P 

biz yapıcaktık sadece camerası 300 tl tutmuştu ricin hocam eklemeyi unutmuşsun

kamera ile arabanın kumandasının etkilenmemesi için aleminyum folyo kullanman gerekir

sinyaller birbirine karışırsa hiç biri çalışmaz biz hc de denicektik olmadı dene sende çok zevkli bir şey

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ufak araç olacak hacı kamerasıda gizli 160 derece akıcak sağa sola arabanın etrafında da :D sapılık yapacaksın onla konuşma konsolu falan ekliyeceksin ne komedi olur varya

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

bizim arkadaslar bunu bitirme projesi olarak yapmışlardı 250 lira civarında bi camera aldılar o bile cok yeterli degildi net üzerinden yönetiyolardı arabayı

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

hocam araci hazirmi alacaksin yoksa kendinmi yapacaksin

Freedoom is not free.
Toplam Hit: 3500 Toplam Mesaj: 12