Kampanya Yapcam Yardım!!!
-
userus bunu yazdı:
-----------------------------
"sanane" taklifin güzel ama 20 tl ye format atıyoruz bunun kaç parasına usb bellek alcan kaç parası sana kalcak :). Şimdi söyle bişey bizim milletimiz bedava lafını duyunca zıplıyo adam 1 kez beleşe format atıldığını duyunca pcde virüs vs. olmasın yinede format attırır
-----------------------------20 tl mi puuh :) burda format + driver yukleme + dandik bi antivirus bilgisayarcilar 60 euroya yapiyor :D
-
Daha fazla güler yüz daha fazla iş disiplini ama kampanya yok.
Ancak böyle para kazanırsın.
Kampanya işi bilişim sektöründe olacak şey değil.
Anca mouse ıvır zıvır hediye verirsin.
Ama uzmanlaşmak için daha lokal ama daha iyi işler çıkartın.
-
Bir bilgisayar alana ikinci aynı fiyata :D
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------userus bunu yazdı:
"sanane" taklifin güzel ama 20 tl ye format atıyoruz bunun kaç parasına usb bellek alcan kaç parası sana kalcak :). Şimdi söyle bişey bizim milletimiz bedava lafını duyunca zıplıyo adam 1 kez beleşe format atıldığını duyunca pcde virüs vs. olmasın yinede format attırır
-----------------------------20 tl mi puuh :) burda format + driver yukleme + dandik bi antivirus bilgisayarcilar 60 euroya yapiyor :D
-----------------------------Hacı Abi Neresi Orası?
-
usta format değilde kartuş dolum işine gir. her doluma kupon ver, 5 kupona bedava dolum. eskiden sırf bu kampanya yüzünden hep aynı yere doldurtuyodum kartuşu.
-
format a kampanya yapmaya kalkarsan batarsın. Bakıma veya format attıüğın kişilere anti vir cd si verirsesn müşteri bir daha ki poblemndfe seni tercih edecektir. ( Daha önce denedim ve çok önemli bir müşteri geri gelimi yani feedback i oldu :D ) Ayrıca sattığın her bilgisayar için 1 yıllık ücretsiz bakım ( bakım içinde format dahil değil ) hizmeti verebilirsin.
-
HolyOne bunu yazdı:
Hoca 2 Formata 1 format bedava çok kötü bir kampanya. Niye?
Çünkü adam formattan sonra tekrar kurmayı bilmiyorsa sen 3. yu bedava sunuyorsun diye PCsine virus sokup bozmaz.
Sadece daha az kazanırsın. Ticaret kafana sıcayım.
Ayrıca sanki sana gelen zırt pırt format attırmak zorunda kalacakmış gibi bir his veriyor.
Sana tavsiyem...
Sana format için PC getirenlere firmamızın ikramidir diye d: sine klasor acıp adamın ilgi alanına göre film oyun müzük yükleyip geri ver. fakat baştan söyleme hem bole bişeyin reklamını yapman illlegal olur hemde önceden söylersen sevindirici olmaz.
Adam her defasında fiyatını çok umursamadan sana gelecektir merak etme.
Hatta oyun falan satıyorsan birkac demo oyun kur coluk cocuga ki almaya gelsinler
-----------------------------+10 katılıyorum