Kamuya Açık Alanda İçki İçme Yasağı Hakkında?
-
Bende Avcılar sahilde içerken yemiştim ceza ama kabahatler kanunu kapsamında 52 YTL.
Kardeşinin yaşı küçük Ayrıca makbuz kesilmemişse cezada kesilmemiştir.
Tırsmaya gerek yok :) İçki yasağı uyguladığından dolayı biz kamudan şikayetçi olalım hatta :)
-
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------
kaç günlük konuyu nie hortlatıonuz :P
bn görmemiştim walla..konu hortlamısken arkadsa soralım sonunda noldu olayın :)
-
Yuh ya 15 yaşında köpeköldüren ha? Benim kardeşim yapsa o evlendirme dairesinin önündeki yüzüğe asarım valla.
-
bizde ceza yedik çimlerde oturup içerken. olayı anlatayım. iki yıl önceki besiktas-k.erciyesspor fortis tk finali için istanbuldan izmire gittik. sabah erken saatlerde gittigimiz icin biz çArşı tayfası izmiri gezelim dedik. kordon'da çimlere uzandık,çıkardık biraları başladık demlenmeye. aradan 5 dakika falan geçmedi polisler geldi ve her birimize 22 ytl ceza kesti. ve oradan ayrılmak zorunda kaldık. fakat makbuz falan da verdiler. ben o cezayı yatırmadım ama konumuz o degil. senin konuna gelince polisler bulmuslar keklikleri gece gece arpalanmak istemişler. resmen rüsvet istemişler. iyi ki kardeşin falan alkollu de cakmamış davayı. yani demem o ki bi bok olmaz.
16-07-2008
02:08:09 (bu olayı simdi farkettim (:
-
kafkafkaf bunu yazdı:
Yuh ya 15 yaşında köpeköldüren ha? Benim kardeşim yapsa o evlendirme dairesinin önündeki yüzüğe asarım valla.
-----------------------------aynısını yazıcaktım...
eger ceza kesiyolarsa iyi yapıyolar içen adam gitsin içilecek yerde içsin
kafa bir milyon olunca saga sola saldırma oranı duser
herseyin bi yeri vardır...
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------aslında ben yerine laf etmedim orada herkes içiyo henüz sapıtanını görmedim (en azından karşıyaka-bostanlı dolaylarında) ama yaş olarak erken. bende o yaşlarda ilkkez içmiştim ve acısını çektim ondan yani
-
sonunda ne olduğunu gelirsek harbiden ceza kesmişler makbuzu da karşıyaka polis karakolunu yatırdıktan sonra verdiler zaten içki içmekten değilde yaşları ufak ve ailelerine haber verilmesini istememelerinden dolayı çevreyi kirletmekten kesilmiş ceza eğer bundan sonra birinin başına gelirse bilsin ki ceza kesilmiş demektir.
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------kafkafkaf bunu yazdı:
hangi yerden bahsediyosun sen karşıyaka-bostanlı sahilinde içmeyeceksinde nerde içeceksin?İçmelsine bişey demezdim ama çok erken saatte içtikleri ve birer şişe bira değilde şarap içtikleri içinde gereken cezayı verdim kafkafkaf arkadaşım öyle yüzüğe asmayı gerektirecek bi durum yok ortada :) -
sahil kamu alanımı oluyo?:S
-
benimde basima geldi aq
bira ile yakalandim, bi tane cingen cocugu geldi cips istedi vermedim kesin gitti o sikayet etti aq neyse polis geldi kimlikleri aldi merkezden telsizle sordu falan neyse biraha olmasin dedi biralari cope attirdi cekti gitti
hic ceza falan mevzusu gecmedi yani