Kan Bağışı Karşılığı Satılık Gittigidiyor İş Ortaklığı Programı
-
Edit: :( Flood olmuş.
-
düzenli kan veriyorum, kızılaya yada direk ihtiyacı olana. kilo aldırdığı yada verdirdiği tamamen tesadüfi bir durum.
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------
hmm yanlış anlama ama getirisi ne olacak ? bunu kanımı satıyormuşum gibi düşünme :) sadece olayı anlamak istiyorum.
hiç birşey demesen bile veririm hayır için bayadan beri vermiyorum zaten.
-----------------------------hocam web siten yoksa bir getirisi olmayacak
+ kan satmakla alakası yok bağış yapmanın yardımlaşmanın sakıncası yok
burda müridlere yardımlaşmayı aşılama çalışıyordumbenim çıkarım yok bu işte
Kan Grubu Paylaşım Bölümü Liste
konularında olduğu gibi
daha detaylı bilgi için http://aff.gittigidiyor.com/aff/process.jsf okursun öğrenirsin hocam
-
Eyw hocam:) Websitem yok :)
-
kızılaya kan verecem sonra kana ıhtıyacım olacak bana kan vermeyecekler sokayım böle ıse hocam ne kızılaya kan verırım nede etrafımdakılere verdırırım
alpercım öfkemın senle alakası yok :|
-
insanların sağlıklı yaşamak için sürekli kan kaybetmeleri gerektiği bir gerçektir. doğadaki tüm diğer hayvanlar yaşamları boyunca sürekli yaralanarak yaşarlar ki insanlarında ofis ve evlerde değilde tarlada , çayırda dolaştığı pek de uzak olmayan geçmişten bize aktarılan genetik yapı da bunu gerektirmektedir.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------kızılaya kan verecem sonra kana ıhtıyacım olacak bana kan vermeyecekler sokayım böle ıse hocam ne kızılaya kan verırım nede etrafımdakılere verdırırım
alpercım öfkemın senle alakası yok :|
-----------------------------hocam bi tek ben mi böyle diye düşünüyorum sanarken senin yorumunu gordum. Cok mantıklı bu dediğin. Herkes kendisi için yaşar su hayatta.
-
hocam herkes kendısı ıcın yasar mantıgı degıl benımkı .burda hastanede ıstesınler and olsun kosa kosa gıderım ama kızılaya vermem ne bok yedıklerı bellı degıl a.q
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
hocam herkes kendısı ıcın yasar mantıgı degıl benımkı .burda hastanede ıstesınler and olsun kosa kosa gıderım ama kızılaya vermem ne bok yedıklerı bellı degıl a.q
-----------------------------eskiden senin gibi düşünüyordum ama öyle değil hocam rahat ol
senin gibi düşünüp vermeyenler çok olduğu için kan sıkıntısı çekiliyor
verdiğin bir kan ortalama 48 saat içinde ihtiyacı olana ulaşıyor düşün nekadar çok ihtiyaç var
kızalayın kan alırken istedikleri paraya gelince dilekçeyle kızıla bunu sordum yasal haklarıymış kanunen muhafaza ve alet edevat ücreti
ne olursa olsun kan ihtiyacı olunca senin yakınının koşacağın ilk yer kızılay
-
Ben kan veriyim davetiyeyi ihtiyacı olan birine ver alper olur mu oyle ?