Kan Bankalarında Kan Bitti, Bitecek
-
işim olmaz. dedemin kan kartı vardı her ay gider verirdi. adam ölmek üzereyken 1 ünite kan almak için neler çektik. parasınıda aldılar söke söke. beter olsunlar
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------işim olmaz. dedemin kan kartı vardı her ay gider verirdi. adam ölmek üzereyken 1 ünite kan almak için neler çektik. parasınıda aldılar söke söke. beter olsunlar
-----------------------------
umarım senin gibilerden fazla yoktur -
kan vermeye gittiğimde kan sayımımı ölçtükten sonra bana aynen şöle dediler
"bool bol sebze ye keçiboynuzu pekmez o bu şu tırtlardan da ye 1sene sonra tekrar gel" :|haha bide o an aklıma geldi ya kan veriyor insanlar felan ben de biraz izleyeyim dedim bayan böle iğneyi hazırlıyor felan neyse kan alım işlemi için herşeyi hazırladı
kan başladı saydam borumsulardan ilerlemeye benim de böle içim geçer gibi oldu, artık kan hafiften beni tutmaya başladı iyi mi :D
-
mizahi bunu yazdı:
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------bunun yanında organ bagısıda teşvik edilmeli bence.
he anasini satim.bi ekmek almak icin evden cikak ,nemiz var nemiz yok verek gelek demi.
koptum hocam yaa heheheheh -
mizahi bunu yazdı:
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------bunun yanında organ bagısıda teşvik edilmeli bence.
he anasini satim.bi ekmek almak icin evden cikak ,nemiz var nemiz yok verek gelek demi.
-----------------------------allah korusunda ailenden biri organ bağışı beklese sen gör o zaman nelerini vermeye kalkacaksın
-
birisi demiş umarım senin gibisi yoktur diye ben kendim her zaman düzenli olarak kan verirdim ama bir gün benimde dedeme lazım oldu aynı şekilde üstüne kat kat parasını aldılar. bu bir değil 2.si yigenim kalp ameliyatı olurken gene aynı şekilde bu durum yaşandı üstelik bu sefer iş daha ciddiydi.neyse sonra gataya yatırdık ardından gönüllü 15 er geldi kan verdi öyle hallettik .Anlıycağınız kan vermeyin demiyorum ama kanımızla oynuyorlar
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------morportakal bunu yazdı:
-----------------------------işim olmaz. dedemin kan kartı vardı her ay gider verirdi. adam ölmek üzereyken 1 ünite kan almak için neler çektik. parasınıda aldılar söke söke. beter olsunlar
-----------------------------umarım senin gibilerden fazla yoktur
-----------------------------Sakın olaki "kan bitti bitecek, insanlar yardıma muhtaç ühühüh" gibi fakir edebiyatlarına aldırıp kan vermeye kalkmayın (gerçi politikanın şifresi budurda neyse)...
kızılay kendi ülkesinin insanına kan satan bir şirkettir.
ve de bu ülkede her zaman parası olana vardır kan, organ, saglık hizmeti...
-
Yok arkadaş bir milyon litre kanım olsa vermem Kızılaya..Zamanında hastanede yattım biliyorum..Odamdaki vatandaşın birine acil kan lazımoldu..Gittiler Kızılaya.İki ünite kan için ütopik bi rakam söylemişler..Şerefsiz sen kanı satıyosun var mı bunun daha ötesi..Kanını aldığın vatandaşa o kanı parayla satıyosun..Daha çok yırtarsın bi taraflarını kan kan die.
Kan verilcekse eğer direk hasta yada hasta yakının eline veririm..Ki olması gereken bu..Ne kanını satan şerefsiz olurum.Ne de sattıran..
-
Ben yakında birilerinin makatından kan alıcam.O zaman kızılaya bağışlarım merak etmeyin.
-
dun camıden cıktım baktım kızılaydan gelmişler kan alıolar dogrymuş hocam :)