Kan Grubu Testi Ücreti
-
Aile Hekimine yaptırt para vermiyorsun
-
çok basit bir testtir önüne gelen herkes yapabilir.
Sözde steril ortam lazım :D
Köşede 10x10 cm civarında mermer vardı onu peçete ile siler kanı alır 3 damla damlatırdım, A grubu B grubu ve Rh faktörünü belirleyen sarı mavi ve su renginde 3 tane sıvı damlatıyorsun pıhtılaştımı tamamdır.
Bütün olay bundan ibaret ancak sözde çok steril ortam özel kitler falan laborant var tabi birde carc curt olunca böyle oluyor.Stajım bitmeden bu günün geleceği için kendi kartımı hazırlamıştım.
-
4 sene önce 6tl ye almıştım özelden
4-5 tane istemiştim yazdıkların karttan ne olur ne olmaz diye :D
-
ErolSs bunu yazdı
Aile Hekimine yaptırt para vermiyorsun
aile hekimi dedi git devlete sıra bekle git özele 5 tl gittik devlete para istediler
ayrıca kıbrısta 1.5 tl fazlaysa tamam sen haklısın o zaman :D
sana diyecek sözüm yoktur elbet.
-
fiyat konusunda bişey diyemem ben lazım oldumu gidip hastanede kendim dolduruyorum kartı götürüyorum fln(= da o dalga geçtiğin fayans fln olayına gelirsek o hayranı olduğun kitlerle yapılan testlerde gerektiğinde sonucun doğruluğunu kontrol etmek için yine fayans üzerinde yapılan test çalışılır. kitlerin kullanımı kolaydır ve iş yükünü azaltır sadece başka bi dalga dümeni yoktur yani.
-
:D sen dur daha fatura ödemeye başlamamışsın belli
alışırsın alışırsın ha yok ben alışamam diyorsa alıştırırlar sıkıntı yapma
örnek :kiracıya ait su saati (kiracının ustüne yapmamışlar aboneliği )1saat önce 1489TL su borcu olan su saatinin icra kağıdı geldi ve hala suyu kullanmasına izin veriliyor !
-
Yuh lan bir damla kan için 6 $ neredeyse,
-
aile hekiminde beleşe yaptırmıştım ben ayrıca
labavatuvarlarda 5 tl ye yapıyorlar
-
sağlık ocağında ücretsiz yapmışlardı bana
-
Anneniz babanız testi uzun zaman önce yaptırdıysa tekrar yaptırın.