folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kanada Göçmenlik Başvurusu - Sharepoint Yazılım Geliştirme Uzmanı

Kanada Göçmenlik Başvurusu - Sharepoint Yazılım Geliştirme Uzmanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

olum adam iltica etmiyor herkes gotunden element uydurmus adam çifte vatandaslık ıcın canadadakı iş olaraklarından faydalanmak ısıtıyor kalıfıye eleman eksıgınde dolayı canada hukumetı bellı baslı iş gruplarına sponsor olucak fırmalar buluyor firmalar 5 yıl bu kısıyı calıstırıyor ilk basta oturma izni veriliyor sonrasında takriben 5-6 yıl sonra pasaportunu verıyor bılmeden konusmak ne kadar kolaymıs lan :D bu arada ilticada kabul etmıyor canada artık 20 yıl once ediyormus gemıden atlayıp gelenlerı ama artık etmıyor.

Hayirdir aslan.. Ne bu samimiyet ((olum adam iltica etmiyor herkes gotunden uydurmus))!! 

Sana gore biz gotumuzden uydurmusuz dimi.!

Bize gorede gotunle konusmussun..

COURAGE_x tarafından 30/Eki/14 14:33 tarihinde düzenlenmiştir

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı
    HeyQirs bunu yazdı

olum adam iltica etmiyor herkes gotunden element uydurmus adam çifte vatandaslık ıcın canadadakı iş olaraklarından faydalanmak ısıtıyor kalıfıye eleman eksıgınde dolayı canada hukumetı bellı baslı iş gruplarına sponsor olucak fırmalar buluyor firmalar 5 yıl bu kısıyı calıstırıyor ilk basta oturma izni veriliyor sonrasında takriben 5-6 yıl sonra pasaportunu verıyor bılmeden konusmak ne kadar kolaymıs lan :D bu arada ilticada kabul etmıyor canada artık 20 yıl once ediyormus gemıden atlayıp gelenlerı ama artık etmıyor.

Hayirdir aslan.. Ne bu samimiyet ((olum adam iltica etmiyor herkes gotunden uydurmus))!! 

Sana gore biz gotumuzden uydurmusuz dimi.!

Bize gorede gotunle konusmussun..

adam iltica mı ediyor ben pasaportumu yırtıyor muyum dıyor hayır çifte vatandaslık hakkını kullanıyor sadece bu ne kotu bırseydır nede sacma helekı canada gibi bir millete yada bir ulusa baslı olamayan gökmen ülkesi için cok mantıklı ulus devlete böyle birsey yapmıs olsa dedıgınde mantık ararım ama suan sadece elemet uyduruyon. gecenin 4ünde yasadıgın kafayla mı gezıyon 7/24 :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuCo
    CuCo's avatar
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı

O  gocmenlik dedigin ilticadir bana gore iltica (vatan hainligidir)ben kurdum bana cok teklifler geldi yurt disindan iltica yapayimda gideyim diye..

Ne diyecekmisim: ben kurdum ulkede boyle zorbalik kanunsuzluk var biz kurtler eziliyor vs vs vs diye ulkeyi assagliyacak kendimi 5 kurus degere dusurup kabul ettirecekmisim...

Kansizmiyim lan ben kahpemiyim! Sahsi cikar ugruna vatan hainligi savunmak..neymis efendim yok oraya yerlesene kadar oyle diyecekmisim...peki o ulkenin hafizasina kazinacak olan gitme bicimim ne olacak..

Uzatmaya gerek yok....gocmenlik × iltica = vatan hainligi...

Amacin nedir anlamadim. Konunun senin yazdiginla alakasi yok ki sana iltica nedir diye soran olmadi. Konuda kirlilik yapmazsan sevinirim. Boyle bir tartisma yapmak istiyorsan kendine "iltica =hainlik" diye konu ac istedigin kadar tartis.

Konu da acikca hani konuda yardim istedigimi belirttim. Bu konuda yardim iateuen kisilere bilgim dahilinde bende yardimci olabilirim. Zira 2 aydir bu konu ile ilgileniyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Not: tr ile bulundugum yer arasinda 5 saat fark var suan burde aksam 20:06 tr de 15:06   sizde gecenin 4'du diye gecerken bende 9'u geciyordu...

Ayrica 2'ci post ve sonrasi iltica sozleri gecince post attim..

Sert olmus olabir olsun net olmak herzaman iyidir..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    CuCo bunu yazdı
    COURAGE_x bunu yazdı

O  gocmenlik dedigin ilticadir bana gore iltica (vatan hainligidir)ben kurdum bana cok teklifler geldi yurt disindan iltica yapayimda gideyim diye..

Ne diyecekmisim: ben kurdum ulkede boyle zorbalik kanunsuzluk var biz kurtler eziliyor vs vs vs diye ulkeyi assagliyacak kendimi 5 kurus degere dusurup kabul ettirecekmisim...

Kansizmiyim lan ben kahpemiyim! Sahsi cikar ugruna vatan hainligi savunmak..neymis efendim yok oraya yerlesene kadar oyle diyecekmisim...peki o ulkenin hafizasina kazinacak olan gitme bicimim ne olacak..

Amacin nedir anlamadim. Konunun senin yazdiginla alakasi yok ki sana iltica nedir diye soran olmadi. Konuda kirlilik yapmazsan sevinirim. Boyle bir tartisma yapmak istiyorsan kendine "iltica =hainlik" diye konu ac istedigin kadar tartis.

Konu da acikca hani konuda yardim istedigimi belirttim. Bu konuda yardim iateuen kisilere bilgim dahilinde bende yardimci olabilirim. Zira 2 aydir bu konu ile ilgileniyorum

Dogrudur amacin farkli niyetin iyi olabir, madem bu kadar ciddi ilgileniyorsun..

1-googleden bakabilir ayrintili bilgi edinebilirsin..

2-tr kanada konsoslugunu arayip veya randevu alip birebir bilgi alabilirsin..

3-madem konu actin her tepkiye kisligini zedelemedigi surece ciddiye almayacaksin..

Not: akil veya tavsiyede bulunmuyorum (kimseye haddim degil)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuCo
    CuCo's avatar
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı
    CuCo bunu yazdı
    COURAGE_x bunu yazdı

Dogrudur amacin farkli niyetin iyi olabir, madem bu kadar ciddi ilgileniyorsun..

1-googleden bakabilir ayrintili bilgi edinebilirsin..

2-tr kanada konsoslugunu arayip veya randevu alip birebir bilgi alabilirsin..

3-madem konu actin her tepkiye kisligini zedelemedigi surece ciddiye almayacaksin..

Not: akil veya tavsiyede bulunmuyorum (kimseye haddim degil)

1- googledan arastirma yaptim ve yaptigimin yazimdan anlasildigini umuyorum

2- konsolosluk ile bire bir degil ama baya bilgi birikimim oldu.

Senden degil tecrubesi olan arkadaslardan bilgi bekliyorum

L

Konu amacindan sapti. Amacsiz olarak gereksiz seylerle ugrasiyoruz.

CuCo tarafından 30/Eki/14 16:28 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2873 Toplam Mesaj: 17