Kanal D Ana Haber Bültenlerinde İlk Sırada Verdiler Emeği Geçen Herkesi Tebrik Ediyorum..!!
-
Arkadaşlar fifanın hacklenmesi ve bizim tahribat üyelerinin fransız bir sitenin 2010 dünya kupasına türkler gitsinmi gitmesinmi oynarında katkıda bulunduğu için Kanal D Ana Haber bültenine çıkmıştır Bu şerefsiz fransızlara haddini bildirdiğiniz için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.
İkinci olarakta fifanın sitesini kim hacklediyse helal olsun acaba odamı bizden biri? :)
Neyse arkadaşlar tepkimizi duyurduk insanlara

HEPİNİZE BOL ŞANS.!
-
PacoRabanne bunu yazdı:
Arkadaşlar fifanın hacklenmesi ve bizim tahribat üyelerinin fransız bir sitenin 2010 dünya kupasına türkler gitsinmi gitmesinmi oynarında katkıda bulunduğu için Kanal D Ana Haber bültenine çıkmıştır Bu şerefsiz fransızlara haddini bildirdiğiniz için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.
İkinci olarakta fifanın sitesini kim hacklediyse helal olsun acaba odamı bizden biri? :)
Neyse arkadaşlar tepkimizi duyurduk insanlara

HEPİNİZE BOL ŞANS.!
yalandan kim ölmüş -
fifa'nın hacklenmesi yalan mı?
gerçi bende görmedim ama öyle söylediler Kanal D Ana haber bültenlerinde..?

-
bi kanıt varmı acaba
-
PacoRabanne bunu yazdı:
fifa'nın hacklenmesi yalan mı?

ben haberlere çıkmasının yalan olduğunu iddia ediyom -
gözümle görmedim kimin yaptığını bilmiyoruma ama bugün çıkan tüm doğan medya kuruluşu gazetelerinde bu haber vardı(posta,milliyet,hürriyet)
-
BlackExploit bunu yazdı:
bi kanıt varmı acaba
Dostum bak 10 dakka önce Kanal D ana haber bültenlerinde fifanın hacklendiğini ve bir fransız sitesinin yaptığı ankette türklerin oy verdiğnii söylediler zaten bunu yapanda bizim burdan bi arkadaştı o dedi siteye girip ankete oy verin diye -
osmansan bunu yazdı:
PacoRabanne bunu yazdı:fifa'nın hacklenmesi yalan mı?

ben haberlere çıkmasının yalan olduğunu iddia ediyom
OLUM YALAN MI SÖYLİCEM LAN AZ ÖNCE KALAN D DE YAYINLADIRLAR..!!! -
şimdi niye bi bok yok? takır takır işliyo adamların sitesi.
-
oguzhanbaba bunu yazdı:
şimdi niye bi bok yok? takır takır işliyo adamların sitesi.
Vallahi bende bilmiyorum

ne zaman hacklenmişki???
-
kardeş yok ben bi link varmı derken izlemedim kanal d haberlerini diyorum eğer varsa gazete linklerini verebilirmisiniz...