Kanal1 E Şifre Koyulmuş Mac İzleemioz Napcaz?
-
olm eski usul anten yar... yemiş bizim:D
şu konuda tam bilgisi olan arkadaş yokmu
şifreii neree girceiimizi bilsem olcakta bilmiom :S
okumadınızmı a.q :P
ermeni ibneleri yapmış ne yaptıysa -
doguhan : ya iscorpitx yapmış olmasın
----------------------------------------------------
doguhan yok bea davs manager le yapılabilceğini sanmıyorm :):):): -
açıklama zamanı geldi.itiraf ediyorum ben yaptım.suç aletim ise casio d 2011 marka hesap makinesi.hack tarihine adımı altın harflerle kazıyın.şifreyi çözmek isteyen müridler ellerine hesap makinesi alıp tv karşısında hesap makinesinde 1837837 tuşlarına bassınlar ekranı terse çevirip LEBLEBI yazısını görünce şifre çözülecek. hepinize hayırlı seyirler.
-
Triumph koptum lan cümleye başlarken bu kadar iyi olmicağını sanıyodum ama lebleb i bitirdi. :D eyw. sen beni güldürdün allahta yine beni öss de güldürsün. amin .
-
ya millet ben bir zamanlar biraz uğraşmıştım bu key işlerinle şimdi şöle oluyor sanırım baı modüller vardır bilirsiniz alıcılarda onlar ömzer bu modüllerin olduğu )genelde kart girişlilerdir) onlarda key girme menüsü var ama benimki gibi sade alıcılar yani modül kart giriş yeri olmayanlar gidip emu yüklüyorsunuz yada yükletiyorsunuz ondan sonra bu modülün taklidini yapıyor key dirme yeri oluyor felan filan gibi durumlar
-
Mesaj doguhan tarafından 17 Haziran 2006 (Cumartesi) tarihinde yazıldı.
ya iscorpitx yapmış olmasın
a.q kıyamet kopsa iskorpitx'den biliceksiniz.
-
ya miillet laf açılışken kanal 1 deymiş di ya isko hiç elinde link olan varmı yayınla ilgili yani kaydeden filan
-
konunun a.q haa
mac başladı izleemioz daha
modül falan war uyduda -
ya ermeni piçleri.. yaptılar yine numaralarını kalalleş köpeklerrr...
-
ermenilerin a.q çekcumhuriyeti 2-0 yenmiş sanırım ama tam olarak bilmiorum
Toplam Hit: 9371 Toplam Mesaj: 53