Kanaltürk Yerine Kanalbiz
-
dün akşam baktım biraz K harfinden hayvan ismi türetiyolardı.bulana 200 euro veriyolardı.
-
Satılması konusunda çok tartışmalar çıkmış bakıyorum da. Ama işe bir de ticarî yönden bakmak lazım. Sorarım size bu adama "gittin AKP'lilere sattın kanalını pezevenk" diye saldıranların kaçı ne kadar anlar ticaretten. Sonuçta her ne olursa olsun AKP taraftarı bir holding olmasına rağmen satın alan holdingte bu memleketin bir sermayesi değil mi?
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
Satılması konusunda çok tartışmalar çıkmış bakıyorum da. Ama işe bir de ticarî yönden bakmak lazım. Sorarım size bu adama "gittin AKP'lilere sattın kanalını pezevenk" diye saldıranların kaçı ne kadar anlar ticaretten. Sonuçta her ne olursa olsun AKP taraftarı bir holding olmasına rağmen satın alan holdingte bu memleketin bir sermayesi değil mi?
-----------------------------
her ne kadar haklı olduğunu düşünsemde alan şirketin bu memleketin sermayesi olması kimseyi pek ırgalamıyor yabancıya satılmış olsa da ırgalamaz şu da bilinmeli bu satış ne kadar gecikirse değeri o kadar düşecekti -
tutmaz
-
En son kimi sattı da buldu bu parayı hö
-
eğer kanal satılmasaydı böyle bir kanal olma olasılığı olmazdı. Türkiyedeki en büyük akp muhalefetide yokolurdu. Şimdi kanalbiz kurulacak. belki buda baskı yiyecek. ama buda tutacak. gerekirse kanalbiz de satılır. taki akp belası bu ülkeden defolana kadar. zaten çok yakında defolup gidecekler. umudumuz geliyor yakında, siyasetin umudu..
-
Muhalif ses = Yeniçağ tv
Nerde?
Kapandı.
Niye bu kadar gürültü çıkmadı ?
Toplam Hit: 4647 Toplam Mesaj: 28