Kandil Mesajı
-
İmkanların bittiği yerde iman vardir.
Derdin ne kadar büyük olursa olsun,
derdinden büyük ALLAH vardir
Kandilin mübarek yüreğin huzurlu olsun -
6 sms sayfası mesaj atanlar var ya veya 4
oınlara sesleniyoprum
olm okumuyorum la seninde kandlin mübarek olsun eyvallah diyorum lan :(
-

-
''Apaçık kitab'a andolsun ki, biz Kur'an-ı mübarek bir gecede indirdik. Çünkü biz onunla insanları uyarmaktayız. O mübarek gecede, her hikmetli iş katımızdan bir emirle ayırt edilir''(Duhan, 44/1-4)
-
Seni de Kandilde Aramızda Görmekten Safımızda Görmekten Şeref Duyarız.
-
hocalar mesajlarınız iin sağolun. Allah cümlemizin dualarını kabul etsin inş :)
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar orjinal bir kandil mesajına ihtiyaç var. Kötü kadın diye tabir edilen birine çekilecek en azından belki bir umut bir ışık olup düzeltmeye çalışacağız. Elinde bu yönde Allah tan ümit kesilmez dön gel ne olursan ol yine gel gibi bir mesaj lazım. Müridler yardım
-----------------------------Kotu kadin diye hitab etmeyi birakin yeter bence, uctum demis insanlardan fayda yok siz kotu davranmayin sadece.Siz neden bir insani once kotu diye yargilayip sonra da duzeltmek icin dini alet ediyorsunuz ? madem bu gecenin mubarek olduguna inanmissiniz, bu tur gunleri cikar icin kullanmak bidattir.Ozellikle nurcu guruhun kendisine ait tek bir dusuncesi bile yok,said isimli sahis bunlari dusunmus,ciltler dolusu abuklamis bu zihniyetler de bu abukluklari yeterli saymaktadir.
Size bir soru soralim ,baslik sahibi uc boyutlu (3d) bey , kuranda kadinlari dovun diye ayet varken ve kuranin koleligi tumden kaldirdigini zannederken nasil oluyor da bir kadini guya duzeltmek icin dovun denilen asagilayan bir dini kullanabiliyorsunuz ?
Nur suresi= namuslu kadinlara zina isnat edip sonra da dort sahit getiremeyenlere seksen degnek vurun,artik onlarin sahitligini asla kabul etmeyin,iste bunlar faik kimselerdir.
Simdi bu ayete gore kotu dediginiz kadini evinizde veya bir baska yerde(otelde,ormanda)zina ederken annesi,babasi ve kendi oglu gozleri ile gorse bile zina yaptin deme hakki yoktur hatta bunu dediginizde bir de seksen deynekte vurulmaniz gerekir ,uc boyutlu bey bu konu hakkinda ne dusunur ?