Kandiliniz Mübarek Olsun Muslim Guide - Müslüman Rehberı Uygulamam Teste Acıldı Destek Olur Musunuz ?
-
https://play.google.com/apps/internaltest/4701677452860914609
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.muslimguide.app
uygulamam teste acıldı 12 developer 14 gun sure ıstıyor ındırıp destek olursanız sevınırım
buglar fıxlenecek
katılmak ısteyenler varsa eposta ıletmelerı gerekıyor pm ıle daha sonrateste katılıp uygulamayı ındırmelerı gerekıyormus
hepınıze saygılar
bir de bu link var tiklayarak buradan da sanırım teste katilabiliniyor
buna tikla
https://play.google.com/apps/internaltest/4701677452860914609
hipokondriyak tarafından 18/Oca/26 19:47 tarihinde düzenlenmiştir -
bir hata var sanirim katılmak isteyen arkadaslar mail adresi atarlarsa sevinirim
-
hacı emmi destek olsun sana maili pmden attım indirmek dışında başka bir şey yapalım mı ?
-
nereodi bunu yazdı
hacı emmi destek olsun sana maili pmden attım indirmek dışında başka bir şey yapalım mı ?
yeterlı abı tesekkur ederım 12 kısı 14 gun kalması gerekıyormus testte
-
Bu hesap için uygulama mevcut değil.
Hesabınız henüz bu uygulamanın dahili test programına katılmaya davet edilmedi.
Test kullanıcısı olmaya davet edildiyseniz, test programına davet edildiğiniz hesaba giriş yaptığınızdan emin olun. Program kapsamında bir Google Grubuna davet edildiyseniz, gruba katıldığınızdan emin olun.
diyo ve bişey indirmiyor. nedir durum?
-
ajan1111 bunu yazdı
Test kullanıcısı olmaya davet edildiyseniz, test programına davet edildiğiniz hesaba giriş yaptığınızdan emin olun. Program kapsamında bir Google Grubuna davet edildiyseniz, gruba katıldığınızdan emin olun.
Bende de aynı mesaj çıktı
-
Headhunterz bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
eposta adresinizi iletirmisiniz pm den bana eklemem gerekiyor mus
-
Headhunterz bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
mail adresını ıletır mısın ?
-
uygulama güzel tavsiye ederim ama bi eksik farkettim; uygulamada widget yok. pm'de detayları yazdım (;
-
ajan1111 bunu yazdı
uygulama güzel tavsiye ederim ama bi eksik farkettim; uygulamada widget yok. pm'de detayları yazdım (;
gelıstırıyorum wıdgetlerı :)
-
hipokondriyak bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
gelıstırıyorum wıdgetlerı :)
özel mesajımı tekrar oku (; fikirler benden yapması senden :D