Kanıyla Atatürk Resmi Çiziyor! (Video)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=eKk0RJKVDv8
Buradan izle o zaman.
-----------------------------
bence manasız izledim sizce m.kemal atatürk yaşasaydı ve bu videoyu izleseydi ne düşünürdü bence helal olsun demezdi -
adam kanıyla Atatürk resmi yapıo onun kendi canıyla eş değer olduunu gösterio ama bizim içimizdeki bi kaç ipne atatürke bok atmaya devam edior !
-
Bencede Atatürk yaşıyo olsaydı bilmiyom ne derdi :S
2. aklıma takılmışken izmirde yeşil derede yapılan dewasa Atatürk büstünü gördüm başta hoş geldi sevindim. ama harcanan parayı duyunca dudağım uçukladı.
Atatürk yaşasaydı bu millet açlıktan kırılırken bu kadar parayı büstüne harcatmazdı. :( insanlara acıyorum atatürk düşündükleriyle değilde şekliyle ilgileniyolar.
-
imkanım olsa boydan resmini çizerdim. bunu bir arkadaş söylemişti. şimdi nickini unuttum daha önce acılan konuda postu vardı (:
-
bu ne la a.q ilk defa böle bişe gördüm gerekirse atamızın uğruna bizde kan dökeriz ama bende el yeteneği yok ben o resmi çizsem atatürke hakaretten tutuklanırım :D
-
hocam alanya-antalya yolu arasında dağa büyük bi Atatürk kafası heykeli yapmışlar. Gören millet orangutan kafasına benzetiyor Atatürk dışında herşeye benziyor (Tayyipe bile xD). Böyle rezillik olmaz nedense akp li belediye döneminde yapılıor bunlar...
-
cilginsucu bunu yazdı:
bence manasız izledim sizce m.kemal atatürk yaşasaydı ve bu videoyu izleseydi ne düşünürdü bence helal olsun demezdi
manasız olan sensin hocabunu yapabilmek te bir marifet bir hüner değil daha doğrusu maneviyattır. manevi değeri bilmediğin için sana manasız geliyor.
atatürk zaten şimdiye kadar yaşamış olsaydı bi türkün çıkıpta kanıyla atatürk portresi çizmesine gerek kalmaz veya gerek duyulmazdı.. ve atatürkümüz böyle bi videoyla karşılaşmaz ve helal olsun demek zorunda kalmazdı. şimdi olduğu gibi
sanırım anlatabilmişimdir. anlamadıysan konuyu açarım cıngınsucu
-
Valla yapması mantıklı mıdır değil midir yorumum yok...
Ama ora bura jiletleyip Atatürk portresi çizmektense,oturup kendi milleti için "çalışarak",atamın ilkelerine uyarak
yaşayan bir Türk evladı olmak daha mantıklı değil midir o.O
Bilmiyorum gerek var mı böyle şeylere...
Bu millete parlak bir gençlik gerek,en azından boş değil...
Atatürk sözde değil özde sevilmeye layıktır çünkü...