Kanla Çizilen Atatürk Portresi
-
helal olsun diyebildim sadece.. bazı insanlar ATATÜRK'ün değerini bilmiyorlar bazıları da aşklarını sevgilerini böyle ifade ediyorlar..bence bir sanat eseri bu...
-
Bu cocugu ana habere felan cıkartmaları lazım bence :|
-
Merak etme iki gün sonra unutulur =).. gül nereye gitmiş tayyoş kimle kapışmış kime ne demiş onlar çok önemli ya gündem olurlar =)
-
bu bir sapkınlık başka birşe değil zaten yeteneği var yani bu çocuk kanlada çizer başka birşe yi lede çizer ama kanını akıtmaya ne gerek var atatürk te hayatta olsa bu durum hoşuna gitmezdi
zamanında saddam da kanı ile kuran yazdırmıştı buda bir sapkınlıktı
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------bu bir sapkınlık başka birşe değil zaten yeteneği var yani bu çocuk kanlada çizer başka birşe yi lede çizer ama kanını akıtmaya ne gerek var atatürk te hayatta olsa bu durum hoşuna gitmezdi
-----------------------------Fikrin bu tabiki ama Bence Bu aşk.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------bu bir sapkınlık başka birşe değil zaten yeteneği var yani bu çocuk kanlada çizer başka birşe yi lede çizer ama kanını akıtmaya ne gerek var atatürk te hayatta olsa bu durum hoşuna gitmezdi
-----------------------------Fikrin bu tabiki ama Bence Bu aşk.
-----------------------------
bence de ..
-
kanını boşuna akıtmayacağına göre aşk diyebilirizde.
sonuçta benim potremi değil atatürkün kini yaptığına göre arada elbette fark var ama ne bilim kara kalemlede yapabilirdi kan akıtaak kadar seviyorsa devrime gelsin:)
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------kanını boşuna akıtmayacağına göre aşk diyebilirizde.
sonuçta benim potremi değil atatürkün kini yaptığına göre arada elbette fark var ama ne bilim kara kalemlede yapabilirdi kan akıtaak kadar seviyorsa devrime gelsin:)
-----------------------------
tahminim bu adam bu işi sadece portreyle bırakmıyordur katılımları falan vardır hocam =)
-
bilemem tabi bilmeden konuşmakta olamaz belkide ben çizemeyiorum diye pisleşiyorum çizebilsem boydan resmini yaparım belki:)